Pat matrimonial modern

Designul absolut interesant a acestui dormitor situat la etajul superior al unui imobil ne-a determinat sa aducem in atentia dumneavoastra

acest model de pat matrimonial modern, care ne lasa impresia ca, respectivul accesoriu leviteaza.

Acesta fiind bine distantat de la nivelul parchetului, astfel incat aerul este lasat sa circule, foarte bine. Ceea ce reprezinta un mare avantaj.

De asemenea este de apreciat si faptul ca respectivul dormitor este realizat in nuanta de alb.

Iar piesele de mobilier sunt realizate intr-un decor extrem de simplu.

Insa, a caror utilitate este una la fel de mare ca si la oricare alt corp de mobilier similar.

Si pentru a tot a venit vorba despre nuanta de alb, aceasta este bine venita la nivelul unei camere. Avand rolul esential de a crea nota de eleganta si larghete a spatiului existent la interiorul respectivei incaperi.

Fiind mult amplificata si de efectul creat de patul matrimonial, care prin natura designului sau, acesta lasa impresia ca leviteaza.

Astfel de modele de paturi matrimoniale care leviteaza sunt tot mai apreciate pe piata de mobilier, atat in Romania, cat si in intreaga Europa.

Dincolo de acest aspect, trebuie stiut faptul ca respectivul model de pat matrimonial modern prezentat in imaginile noastre este conceput pe baza unui cadru principal realizat din profile metalice. Si pe care este asezata salteaua.

Asta, asa ca o informatie suplimentara in ce priveste realizarea acestui pat matrimonial modern care leviteaza.

Practic, sistemul de prindere si cel care da rezistenta si echilibrul acestui pat matrimonial modern se afla pe perete. Si nu pe suprafata plana a parchetului.

In consecinta puteti opta cu incredere pentru achizitionarea unui astfel de pat matrimonial modern care leviteaza.

 

Sursa www.Pinterest.com