Dressing in alb si negru

Un model de dressing in alb si negru, asa cum este si exemplul nostru vine sa completeze foarte bine seria de astfel de accesorii cu o importanta functionalitate pentru orice spatiu interior. Indiferent ca vorbim despre locuinte particulara, pensiuni, hoteluri sau baze de agrement.

In oricare dintre aceste situatii respectivul model de dressing in alb si negru reprezinta o adevarata piesa de mobilier.

Care pe langa aspectul sau exterior destul de atractiv, acesta reuseste sa se faca extrem de necesar, atat prin aspectul exterior, cat si prin utilitate.

Si pentru ca tot a venit vorba despre utilitate, respectvul dressing in alb si negru beneficiaza de o buna compartimentare la interior.

Cu suport pentru umerase, cat si cu polite necesare pentru amplasarea diferitelor articole textile si vestimentare.

La toate acestea accesul se face foarte rapid si extrem de silentios, prin intermediul celor doua usi cu deschidere prin culisare.

Ceea ce reprezinta un alt mare avantaj, in sensul ca prin culisarea usilor de la dressing spatiul interior din camera in care dressingul este amplasat, nu mai poate fi obstructionat.

Astfel incat prin eleganta, design, contrast cromatic si utilitate la standarde inalte, acest model de dressing in alb si negru poate fi una dintre cele mai atractive alegeri. Atata timp cat si pretul de achizitie este unul fara niciun fel de concurenta.