Loc de relaxare intr-un car cu coviltir

Ideea amenajarii unui loc de relaxare intr-un car cu coviltir am intalnit-o in special in curtile unor padurari sau cetateni care locuuiesc in zonele de deal – munte.

Ideea respectiva ne-a atras atentia in mod deosebit si totodata ne-a trezit curiozitarea, vis – a – vis de un astfel de loc de relaxare, asa cum si l-a dorit respectivul proprietar.

Astfel incat ne-am gandit sa aducem in atentia tuturor cititorilor nostri si in special a persoanelor care iubesc rusticul si natura in acelasi timp, un astfel de amplasament rustic, de mare efect pentru orice spatiu exterior.

Indiferent de cat de mare este suprafata respectivului spatiu.

Practic,in exemplul nostru este vorba despre un accesoriu rustic, potrivit principiului mai rustic decat atat nu se poate.

Si pentru care actualul proprietar a investit multa pasiune.

Respectivul car cu coviltir este realizat pe patru butuci din lemn de inaltime medie, cu dusumea, cat si cu un loc de relaxare, destul de spatios, la interior.

Si asta se datoreaza faptului ca bancutele amplasate de o parte si de alta a respectivului loc de relaxare nu sunt atat de mari incat sa obstructioneze patrunderea la interior.

Si chiar daca aici este vorba despre un loc de relaxare intr-un car cu coviltir, in partea din mijloc este amplasata si o masuta discreta de inaltime medie.

Si care are capacitatea de asi justifica eficienta la orice ora din zi si din noapte.

Acesta este asa zisul car cu coviltir realizat din lemn de rasinoase.

Si al carui acoperis este confectionat prin simpla atasare a unei prelete dintr-un material panzat si rezistent la intemperii.

Insa, respectivul material poate fi inlocuit de un alt acoperis realizat din sindrila bituminoasa, ori cu un acoperis confectionat pe baza mai multor straturi de rogojina sau stuf.

In functie de preferinte. Si care va pot trimite cu gandul la anumite situatii, in functie de preferinte.

Curiozitatea ne-a facut sa-l intrebam pe unul dintre proprietarii de astfel de amplasamente cum au ajuns la un asemenea rezultat.

Iar raspunsul a fost unul destul de pertinent.

Ceva de genul, „aici ma retrag cu prietenii unde dezbatem subiecte comune legate de pasiunea noastra, si anume vanatoarea…”

Si suntem convinsi de faptul ca in cele mai multe dintre situatii discutiile se prelungesc pana tarziu in noapte.

In aceasta situatie unul sau doua felinare pe gaz sau iluminate electric au capacitatea de a contribui semnificativ la imbunatatirea atmosferei rustice.

Create negresit de existenta acestui loc de relaxare intr-un car cu coviltir.

Si ce poate fi mai frumos, decat existenta unui astfel de obiectiv amplasat la marginea unei ape, de unde sa puteti admira, in functie de pozitie, apusul sau rasaritul soarelui.

Insa, noi venim cu ideile si in acelasi timp le propunem. Iar dumneavoastra sunteti cei care sunteti in masura sa actionati in vederea obtinerii unui astfel de loc de relaxare intr-un car cu coviltir.

Si ulterior sa stabiliti locul de amplasare al respectivului spstiu de relaxare.

Asa ca, puneti-va imaginatia la contributie si alegeti sa fiti diferti de multe alte persoane care vor sa intre in posesia unui astfel deamplasament.

Si alegeti cu incredere un astfel de loc de relaxare intr-un car cu coviltir.

 

Sursa www.Pinterest.com