Eleganta, confort si romantism intr-un foisor din fier forjat

Pe langa marea majuritate a foisoarelor din lemn pentru gradina, indiferent de forma, model sau marime, nu de putine ori ne-au atras atentia si acele foisoare din fier forjat.

Care in functie de marime, acestea pot imtrumuta diverse roluri, de unde nu poate lipsi eleganta confortul si romantismul.

Spunem acest lucru datorita faptului ca, aceste modele de foisoare din fier forjat le-am asociat dintotdeauna cu trandafirii si dantela.

Cu materialele vaporoase de panza fina, cat si cu acele materiale inflorate care ne trimit negresit cu gandul intr-o perioada de timp de mult apusa.

Asa am ajuns sa va prezentam aici un model de foisor din fier forjat de dimensiuni medii.

Dar care poate fi transformat oricand intr-un adevarat loc de relaxare si socializare, pentru un grup restrans de persoane.

In asa fel incat intimitatea sa aiba si ea ro0lul ei bine definit.

Practic aici este vorba despre eleganta, confort si romantism intr-un foisor din fier forjat.

Aspecte prin intermediul carora puteti reconstitui un veritabil tablou al vremurilor in care se facea un adevarat cult din servirea ceaiului aromat sau al cafelei.

Vremuri in care fiecare miscare, fiecare element de detaliu, cat si fiecare gest, nu faceau altceva decat sa contribuie, mai mult sau mai putin la conturarea si definirea anumitor personalitati si caractere.

Tentati fiind de gustul si parfumul acelor ani aducem in atentia cititorilor nostri, pe langa foisoarele din lemn, si aceste foisoare din fier forjat.

Si care pot fi comandate intr-o paleta larga de forme si dimensiuni.

Cat despre modelul prezentat de noi aici, putem spune simplu, ca este vorba despre un foisor din fier forjat resalizat intr-un model clasic, cu numeroase elemente de detaliu.

Exact asa cum se poate distinge si din imaginile reprezentative postate de noi aici.

Deasemenea este bine de stiut ca un astfel de model de foisor din fier forjat poate fi folosit simplu, ca si suport pentru plantele decorative, in speta pentru trandafiri.

Sau, fie prin combinatie cu diferite materiale de panza de diferite grosimi si texturi.

Asa ca, dumneavoastra sunteti cei care aveti capacitatea deplina de a alege modelul de foisor preferat pentru asigurarea confortului intregii familii.

 

Sursa www.Pinterest.com