Foisor rustic la marginea unei balti

Convinsi de faptul ca, mai rustic de atat nu se poate mizam cu tarie si interes pe existenta unui foisor rustic la marginea unei balti.

Acolo unde respectiva constructie sa isi poata justifica prezenta oricarei perioade a anului, in functie de necesitati.

Dintotdeauna prezenta unui lac intr-o zona cu soare si umbra in aceeasi masura a fost, este si va fi in continuare un punct de atractie spre odihna si relaxare.

Asa ca, pentru rezolvarea unei astfel de situatii, un foisor rustic la marginea unei balti nu poate fi decat o reala oportunitate de a putea beneficia de un astfel de spatiu de relaxare.

Foisorul respectiv este unul personalizat realizat in cel mai rustic mod cu putiinta.

Este realizat intr-o forma octogonala, cu stalpi principali de rezistenta dinn trunchiuri de brad, de o grosime remarcabila.

Iar de jur imprejur, la interior, foisorul este definit de existenta unor canapele al caror spatar principal tine loc si de balustrada principala a foisorului.

In partea inferioara, acesta este marcat de existenta unor pietre de munte, destul de mari. Cu rol de protectie.

In schimb, partea superioara a foisorul este marcata de un acoperis extrem de rezistent, dar si de existenta unor ghivece cu flori ornamentale.

Foisorul este orientat cu fata spre luciul apei, cum nici nu se putea altfel.

Acolo unde respectivul proprietar a optat si pentru amplasarea unui hamac.

Iar in imediata apropiere a foisorului propriietarul acestui amplasament a optat si pentru existenta unei mese cu cacanapele de o parte sii dealta.

Aceasta din urma constituind locul ideal pentru servit masa, ori pentru desfasurarea altor tipuri de activitati diverse.

Activitati care sa implice relaxarea si socializarea.

Si pentru ca respectivul spatiu sa fie unul de real interes, foisorul poate fi utilat cu sistem de iluminare pe timp de noapte.

Dar si cu sistem de incalzire.

In asa fel incat, chiar si iarna, dupa o partida de vanatoare sau pescuit la copca sa va puteti retrage sub protectia fioisorului, la o tuica fiarta si o pastrama.

In compania celor mai apropiate persoane, familia, rudele sau prietenii.

 

Sursa www.Pinterest.com