Foisor din lemn cu gardulet decorativ si dusumea

Varietatea larga de foisoare din lemn solicitate si comandate pe piata de mobilier din Romania ne-a adus in situatia de a va prezenta un alt model extrem de atractiv.

Si care oricand se poate transforma intr-o solutie de rezolvare a propriilor dorinte in ceea ce priveste existenta unui loc de relaxare in propria curte sau gradina.

Asa am decis sa atragem atentia tuturor cititorilor nostri cu un model de foisor din lemn, cu gardulet decorativ si dusumea.

Am mizat cu tarie pe acest model de foisor datorita rolului esential pe care il joaca in acest exemplu, garduletul decorativ.

Si care reprezinta un element de decor regasit atat in partea inferioara a foisorului, in componenta balustradei nu prea inalta, cat si la partea superiora.

Exact asa cum se poate distinge si din imaginea reprezentativa.

Respectivul model de foisor este cu atat mai interesant, cu cat garduletele decorative aflate in partea frontala a foisorului, cat si cele din partea superioare, acestea sunt  terminate cu ajutorul unei rama curbate.

Astfel incat, per ansamblu acest model de foisor sa fie unul extrem de atractiv prin existenta celor doua balustrade laterale cu mana curenta.

Si care sunt executate la joasa inaltime.

Un alt mare avantaj al acestui foisor este dat de faptul ca respectivul corp de mobilier este executat pe o placa din ciment, cu o zona de pietris de jur imprejur.

Acesta este bine distantat de la nivelul solului si are dusumea. Atat la interior, cat si la exterior.

Dusumeaua la interioorul unui foisor are un rol esential, de caldura.

Iar cand aceasta se continua si la exterirul foisorului pentru o suprafata destul de generoasa, in aceste conditii nu poate fi vorba decat despre un amplasament foarte bine executat.

In speta foisorul din exemplul nostru are o forma dreptunghilara. Si cu siguranta poate fi alegerea oricarei persoane care stie sa aprecieze un astfel de amplasament.

Si chiar daca aici este vorba despre un amplasament din lemn de rasinoase este bine de stiut ca lemnul trebuie sa fie tratat corespunzator cu solutii speciale.

Cu lacuri si vopseluri pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Numai asa, lemnul de rasinoase poate face fata cu succes tuturor solicitarilor agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger.

In consecinta incercati sa analizati cu atentie aceasta fotografie si ulterior sa faceti alegerea potrivita in ceea ce priveste un foisor din lemn cu gardulet decorativ si dusumea.

 

Sursa www.Pinterest.com