Foisor supraetajat

Desi acest tip de foisor supraetajat reprezinta un model care se dovedeste a fi unul extrem de interesant si atractiv, respectivul model nu este atat de apreciat printre iubitorii de astfel de corpuri de mobilier de mare anvergura.

In aceasta situatie si coroborat cu faptul ca un astfel de model de foisor este unul cu adevarat practic, noi ne incapatanam sa credem ca prin intermediul acestei postari  vom trezi interesul diversilor intreprinzatori cu privire la achizitionarea unui astfel de accesoriu.

Ideal in special pentru amenajarea zonelor publice, parcuri, paduri, restaurante, cat si multe alte zone de interes, in functie de preferintele dumneavoastra.

Dincolo de acest aspect este bine de stiut faptul ca, un astfel de foisor supraetajat trebuie conceput pe o fundatie din ciment realizata la o anumita grosime.

Astfel incat aceasta sa poata sa faca fata solicitarii venite din partea persoanelor care urmeaza sa beneficieze de prezenta unui astfel de amplasament de mare anvergura.

De aceasta data fiind vorba despre un foisor supraetajat.

La baza caruia se afla lemnul de rasinoase, cat si lemnul stratificat.

Acesta din urma fiind folosit cu precadere la realizarea stalpilor principali de rezistenta folositi la baza foisorului.

Acestia trebuind sa asigure rezistenta unei mai mari sarcini a partii superioare a foisorului.

Cat despre capacitate, forma, model si multe alte detalii este bine de stiut aici ca respectivul foisor supraetajat este unul octogonal.

Cu opt stalpi de rezistenta, care se remarca atat la partea infeioara a foisorului, cat si la partea superioara.

Si pentru ca aici este vorba despre un model de foisor supraetajat este bine de stiut faptul ca acele piese de rezistenta din lemn, care sunt contravantuirile, acestea se regasesc atat la nivelul superior al partii de jos a foisorului, cat si la nivelul superior al etajului, acestui foisor.

Si al carui acoperis este realizat din sindrila bituminoasa de mare efect pentru orice tip de constructie.

Si mai ales pentru realizarea unei constructii din lemn, asa cum sunt foisoarele, pergolele sau terasele ori casele de vacanta.

Foisorul din imaginile noastre este imprejmuit de un model de balustrada realizata intr-un decor rustic si traditional, cu o scara exterioara extrem de spatioasa.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Iar per ansamblu, acest model de foisor supraetajat este decorat in nuanta de alb.

O nuanta destul de indrazneata pentru un astfel de corp de mobilier.

Si care necesita si un anumit grad de intretinere.

Dar care ii permite foisorului sa poata atrage atentia de la mare distanta.

Cat si, sa se putea evidentia forte bine, fata de restul corpurilor de mobilier aflate in imediata apropiere.

Sau fata de restul ansamblului peisagistic.

Si pentru ca tot suntem in preajma unui corp de mobilier din lemn, este limpede faptul ca acesta necesita si o protectie adecvata impotriva actiunii agentilor externi, ploaie, soare vant sau ger.

Protectie care poate fi asigurata corespunzator, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Dar numai in conditiile in care aceasta solutie este aplicata corespunzator in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strast aplicat.

Conditie esentiala pentru ca lemnul sa isi poata pastra calitatile sale initiale, timp de mai multi ani consecutivi.

Dupa care, este esentiala o noua intretinere.