Pergola in forma de ciuperca

Pentru noi, pergola in forma de ciuperca a fost, este si va ramane in continuare o adeverata provocare.

Sentiment care ne-a trezit interesul, astfel incat ne-am decis sa aduce, in atentia cititorilor nostri un astfel de produs.

Asa, ca o buna informare in ceea ce priveste achizitionarea unui astfel de corp de mobilier, al carui confort se poate ridica oricand la nivelul propriilor asteptari.

Situatie in care ne-am intrebat de multe ori, de ce sa alegem o pergola in forma de ciuperca si nu una clasica.

Intrebari au aparut si cu privire la importanta alegerii unei pergole in forma de ciuperca, cu avantaje si dezavantaje.

In primul rand trebuie stiut faptul ca diferenta intre o pergola clasica si o pergola in forma de ciuperca este data doar de design.

Cat despre rezistenta si echilibru, in ambele situatii acestea raman in continuare neschimbate.

Doar care la interiorul unei pergole in forma de ciuperca sentimentul de libertate este unul mult mai puternic. Spre deosebire de modelul de pergola clasic.

Cat despre modul in care este realizata aceasta pergola se poate spune ca de aici nu lipseste dusumeauna perfect orizontala si echilibrata, chiar si in situatia in care terenul de amplasare este unul aflat usor in panta.

Diferenta este data de lipsa stalpilor principali de rezistenta, prin inlocuirea acestora cu un singur stalp de rezistenta realizat la o grosime considerabila.

Astfel incat acesta din urma sa poata asigura echilibrul dorit.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat din tigla. Insa pentru un confort mult sporit, cat si pentru obtinerea unui aspect mult mai interesant, acopperisul ar putea fi realizat in diferite modele si culori.

Dincolo de asta, respectiva pergola este inconjurata de o balustrada discreta.

Iar in ceea ce priveste masa, aceasta este amplasata in mijlocul respectivei pergole, de jur imprejurul stalpului principal de rezistenta.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea atasata de noi aici.

Cat despre celelalte corpuri de mobilier, acestea pot fi alese in functie de preferinte.

In consecinta, dumneavoastra sunteti singurii in masura sa decideti daca doriti o astfel de pergola in forma de ciuperca sau o alta pergola clasica. In functie de preferinte.

 

Sursa www.Pinterest.com