Pergola rotunda utila pe tot parcursul anului

Aceasta pergola rotunda utila pe tot parcursul anului reprezinta fara discutie un accesoriu de vis.

Mai ales in situatia in care aceasta este amplasata intr-un loc in care pergola sa isi poata justifica la maxim prezenta.

Am optat cu tarie pe acest model de pergola, in primul rand din dorinta de a aduce in atentia cititorilor nostrii un nou proiect, de aceasta data unul de forma rotunda.

Chiar daca, pana in prezent i-am obisnuit pe cititorii nostri numai cu modele de pergole in forma de dreptunghi sau patrat.

Asa se face ca un astfelde model de pergola rotuinda utila pe tot parcursul anului vine sa completeze in mod direct seria acestor corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea diferitelor spatii deschise.

Acolo unde sa puteti sa beneficiati de relaxare optima alaturi de familie sau prieteni.

Indiferent de faptul ca amplasati aceasta pergola in curte, sau la marginea unei balti.

Acolo unde aceasta pergola poate fi folosita cu succes pe toata perioada anului, date fiind posibilitatile sale de accesorizare, cu iluminat pe timp de noapte sau cu prelate groate cu iluminatoare.

Acestea din urma va pot permite desfasurarea diferitelor activitati la interiorul unei astfel de pergole, chiar si in conditiile unei atmosfere neprielnice.

Motiv pentru care am atasat aici si o imagine reprezentativa.

Si chiar daca aceasta pergola ete una de forma rotunda, la baza se afla acelasi lemn de rasinoase indicat pentru realizarea tuturor acestor corpuri de mobilier de mare anvergura.

Si asta, datorita faptului ca lemnul de rasinoase represinta singura textura care are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului.

Indiferent de faptul ca aici este vorba despre soare, ploaie, fer sau vant.

Insa, pentru a va putea bucura cat mai mult timp de calitatile initiale ale lemnului trebuie stiut faptul ca acesta necesita o atentie deosebita, prin finisare cu lac cerat pe baza de apa de la renumiti producatori.

Si cum altfel, daca nu prin aplicarea a trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii orice corp de mobillier de exterior poate beneficia de o durata cat mai lunga de viata.

In alta ordine de idei pergola rotunda utila pe tot parcursul anului are un aspect rustic.

Cu bancute de jur imprejur la interior, cat si cu o masa a carei suprafata de lucru este una destul de generoasa.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat din stuf, pe mai multe straturi.

 

Sursa www.PInterest.com