Foisor rustic, traditional acoperit cu stuf

Varietatea larga de modele de foisoare de gradina realizate din lemn de diferite texturi si in special din lemn de rasinoase existente pe piata de profil din tara noastra ne-a determinat sa aducem in atentia dumneavoastra un alt model interesant de foisor rustic, treaditional acoperit cu stuf.

Ceea ce ar putea constitui o idee extrem de atactiva pentru zona de sud a tarii.

Astfel de modele de foisoare acoperite cu stuf fiind omniprezente in zona Dobrogei.

Aceste foisoare reprezentand o noutate in materie, dar care poate fi adaptata cu succes de catre orice persoane care este atrasa de un astfel de amplasament.

Inca de la prima vedere aceste foisoare ne trimit cu gandul la respectivele locuinte lacustre.

Si care in ultima perioada au fost transformate in adevarate asezari de lux in zone turistice extrem de scumpe si pretentioase. Dar asta este cu totul o alta poveste.

Intorcandu-ne la modelul nostru de foisor rustic, traditional acoperit cu stuf, acesta este amplasat strategic pe o placa din ciment.

Foisorul nostru este prevazut cu o dusumea bine distantata de la nivelul solului.

Si la care accesul se face cu ajutorul a catorva trapte de scara realizate cum era de asteptat, din lemn de aceeasi textura, ca si restul foisorului.

Acesta este bine echilibrat cu ajutorul a patru stalpi principali de rezistenhta. Uniti intre ei prin intermediul unei balustrade obtinuta prin combinatia a doua modele.

Dupa cum se poate distinge si din imaginea reprezentativa.

De jur imprejur, la interior acest model de foisor rustic, traditional acoperit cu stuf este asigurat de confortul unei bancute destul de generoase ca si suprafata de sezut.

asociata strategic si cu o masuta pentru cafea.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

Si pentru ca aici este vorba despre existenta unei bancute extrem de generoase, ca si suprafata, aici se regasesc si saltele din burete care fac sederea mult mai confortabila, dar si un numar impresionant de perne decorative, de mare efect pentru respectivul habitat.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat din mai multe straturi de stuf, cu follie de plastic intre straturi.

O idee  atractiva prin intermediul careia constructorul ne asigura negresit de faptul ca umezeala nu poate sa patrunda la interiorul foidorului.

Mai ales atunci cand acoperisul este cu mult mai voluminos fata de amprenta propriuzisa a foisorului pe pamant.

Cu alte cuvinte, pentru o buna orientare in acest sens este bine sa cantariti metaforic vorbind, fiecare element de detaliu si numai apoi sa treceti la actiune.