Bancuta de gradina cu arcada

Dupa cum se poate observa si din imaginea postata de noi aici, bancuta de gradina cu arcada reprezinta un alt corp de mobilier de mare valoare pentru amenajarea spatiilor exterioare.

Si ne referim aici in special la amenajarea unei gradini, acolo unde si plantele decorative sunt destul de bine evidentiate.

Noul nostru produs este unul compact realizat in cea mai mare parte din lemn de rasinoase.

Si care poate fi protejat impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Astfel incat respectivul corp de mobilier poate beneficia de o buna protectie impotriva tuturor intemperiilor pentru mai multi ani consecutivi.

De asemenea ar fi bine de stiut ca atunci cand comandati o astfel de bancuta de gradina cu arcada puteti opta pentru o serie intreaga de nuante existente in paletarul de culori al producatorului.

Insa, noi am ales sa va prezentam acest corp de mobilier in forma lui bruta, pentru a putea intelege mult mai bine cat de importanta poate sa fie si pastrarea texturii autentice a lemnului.

Si cum altfel, daca nu printr-o protectie adecvata optinuta prin aplicarea lacului simplu, fara culoare.

In consecinta, am ales pentru dumneavoastra aceasta bancuta de gradina cu arcada, pentru a putea iesi din tiparele dupa care sunt realizate marea majoritate a acestor produse similare.

Si in care se evidentiaza in mod clar garduletele decorative in model de romb sau patrat.

Iata ca, in exemplul nostru bancuta de gradina cu arcada are spatarele laterale realizate din lambriu plin.

Partea de sezut poate fi asociata si cu o saltea moale, dar si cu perne decorative.

Iar acoperisul este realizat de asemenea din lambriu plin si este foarte bine echilibrat cu ajutorul acelor paravantuiri.

In schimb, garduletul decorativ in forma de romb apare discret in partea din spate a acoperisului.

Astfel incat, in combinatie cu arcada mare si cu restul componentelor sa pota sa contribuie in mod evident la conturarea per ansamblu a produsului nostru, de mare efect pentru gradina.

 

Sursa www.Pinterest.com