Gard despartitor cu lamele verticale si opturare a vizibilitatii

Pentru unele persoane opturarea vizibilitatii dintr-o parte in alta a gardului reprezinta un plus de siguranta si intimitate.

Conditie impusa de unii proprietari de astfel de accesorii. Si pe care si noi o respectam caatare.

Prin realizarea unui astfel de model de gard cu lamele verticale si opturare a vizibilitatii.

Exact asa cum se poate distinge si din imaginile postate aici.

In speta, actualul proprietar a optat pentru realizarea unui model de gard din lemn de rasinoase amplasat pe o fundatie din ciment de joasa inaltime.

Cu stalpi principali de rezistenta obtinuti pe baza tevilor rectangulare. Si a caror distanta inte ei este de maxim doi metri.

In caz contrar, daca aceasta distanta ar fi mai mare, atunci cu siguranta ca panourile din lemn de rasinoase vor putea suferi unele deformari, in timp.

De asemenea este bine de stiut ca acest model de gard este realizat pe baza lamelelor de 14 cm latime si 2 cm grosime unite intre ele si orientrate in plan vertical.

Astfel incat vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului sa poata fi opturata la maxim.

Situatie in care gradul de siguranta, cat si intimitatea de la interiorul respectivei curti sa poata sa se ridice la nivelul propriilor asteptari.

In consecinta, puteti opta cu incredere pentru achizitionarea unui astfel de model de gard despartitor cu lamele verticale si opturare a vizibilitatii.

Odata ce acest accesoriu beneficiaza si de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Si nu oricum, ci cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

De asemenea ar mai fi de precizat aici si faptul ca nuanta acestui gard poate fi aleasa in functie de preferinte, dintr-o paleta de culori de peste 30 de nuante.

 

Sursa www.Pinterest.com