Gard din lemn de rasinoase cu lamele distantate intre ele

Gardurile din lemn au constituit dintotdeauna o varianta optima de amenajare la exterior a unui perimetru dat. In speta, a unei curti.

Si vor ramane la fel de atractive, pentru o lunga perioada de timp.

Mai ales in situatia in care, pe piata de profil au aparut o serie intreaga de modele de garduri, care mai de care mai interesante.

Si ale caror costuri de productie difera de la un model la altul.

Insa, este bine de mentionat aici si faptul ca o buna parte din costurile de productie ale unui gard imprejmuitor constau in realizarea propriu-zisa a fundatiei de beton.

In consecinta, cu cat fundatia este mai impunatoare, cu atat pretul de productie al unui model de gard este unul tot mai mare.

Dar asta nu e tot. Pentru ca puteti opta pentru o sumedenie intreaga de garduri din lemn de rasinoase a caror fundatie din ciment este una extrem de joasa.

La fel ca si in modelul nostru de gard.

In aceasta situatie stalpii principali de rezistenta sunt inlocuiti cu tevile rectangulare.

Acestea, la randul lor sunt mascate inteligent cu lamele din lemn de rasinoase, astfel incat gardul per ansamblu sa poata fi unul extrem de atractiv pentru respectiva locatie.

In conditiile date nici pretul de productie al unui astfel de gard nu poate fi unul care sa atenteze in mod negativ propriului buzunar.

Practic, aici este vorba despre realizarea unui model clasic, de gard din lemn de rasinoase cu lamele distanta intre ele.

Diferenta intre acest model de gard si unul obisnuit consta in finisarea personalizata a lamelelor de gard cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori de pe piata de profil.

Prin aplicarea cu regularitate a mai multor straturi de lac, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii gardul beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor diverse, de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Iar pentru ca respectivul model de gard din lemn de rasinoase cu lamele distantate intre ele sa poata intra intr-o buna asociere cu restul corpurilor de mobilier din apropiere sau cu insasi imobilul, atunci gardul poate fi vopsit si decorat intr-o gama variata de nuante si culori dintre cele mai diverse.

In functie de preferinte si necesitati.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sursa www.Pinterest.com