Gard din lemn cu lamele bine distantate intre ele

Nevoia de larghete a spatiului dintr-o curte, cat si sentimentul de libertate sub diversee ei forme sunt aspecte care nu fac altceva decat sa ne duca cu gandul la un model de gard ale caror lamele din lemn sunt bine distantate intre ele.

Sau care au capacitatea de a pastra o buna vizibilitate dintr-o parte in alta a gardului.

Mergand pe acest principiu potrivit caruia un gard cu lamelele bine distantate intre ele contribuie mult la crearea sentimentului de libertate si siguranta in acelasi timp am adus in fata dumneavoastra un astfel de model de gard din lemn cu lamele bine distantate intre ele.

Si a caror nuanta este una destul de pretentioasa. Si al carei proces de intretinere fiind unul destul de costisitor.

Insa, atunci cad ajungeti in preajma unui model de gard realizat in nuanta de un alb impecabil, atunci cu siguranta ca veti intoarce capul negresit.

Pentru a va putea convinge oarecum de acest aspect am atasat aici si o imagine reprezentativa cu un model de gard a carui fundatie din ciment este una extrem de joasa.

Si care aproape ca se confunda cu nivelul solului.

In acest fel panourile de gard din lemn cu lalele bine distantate intre ele sunt fixate si bine echilibrate prin amplasarea stalpilor principali de rezistenta din loc in loc, la o distanta de maxim doi metri intre ei.

Mai trebuie stiut si faptul ca acestia sunt confectionati din teava rectandulara.

Si, la randul ei teava rectangulara este mascata pe toate partile cu lamele din lemn de rasinoase.

Astfel incat, gardul poate capata un pronuntat aspect de continuitate.

Ne-am oprit cu precadere la acest aspect de gard datorita faptului ca prin simplitatea lui, respectivul accesoriu reuseste sa se puna in valoare la fel de bine pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Asa ca, dupa cum se poate observa si din imaginea noastra reprezentativa acest model de gard din lemn cu lamele bine distantate intre ele este bine pus in valoare chiar si de existenta in imediata sa apropiere a rondului cu flori, cat si prin prezenta acestui pomisor ornamental.

Toate aceste mici detalii contribuie in mod evident la crearea unei atmosfere de vis sau de basm.

In consecinta, odata ce sunteti in cautarea unui gard este de preferat sa optati chiar si pentru un astfel de mobdel de gard din lemn cu lamele bine distantate intre ele.

In oricare dintre culorile sau nuantele preferate.

In aceste conditii veti putea fi in permanenta in avantaj total.

 

Sursa www.Pinterest.com