Panouri de gard cu lamele in zig zag

Marea majoritate a modelelor de garduri cu care ne-am obisnuit pana acum sunt realizate din panouri de gard cu lamelele de diferite marimi si grosimi, distantate mai mult sau mai putin.

Si care sunt orientate in mod evident in plan orizontal sau in plan vertical.

Insa acest aspect nu poate fi batut in cuie atata timp cat, in functie de preferinte puteti comanda diverse modele de panouri de gard printre care se pot regasi intr-o varietate larga de forme, nuante si culori, chiar si aceste panouri de gard cu lamele in zig zag.

Si care prin apropiere unul de celalalt, aceste panouri au avantajul de a capata un aspect extrem de atractiv.

Exact asa cum se poate deduce si din imaginea reprezentativa.

Asa se face ca prin intermediul acestui model de gard puteti iesi din anonimat.

Sau pur si simplu puteti beneficia de existenta unui model de gard care sa va poata asigura protectia necesare la interiorul curtii.

Cat si sa va protejeze de privirile indiscrete ale curiosilor.

In consecinta, fie ca montati aceste panouri de gard pe o fundatie de ciment de joasa inaltime, sau una ceva mai inalta, cu siguranta ca veti putea beneficia de confortul de care aveti nevoie la interiorul propriei curti.

Si pentru ca aici este vorba despre un model de panouri de gard cu lamele in zig zag confectionat din lemn de rasinoase trebuie stiut faptul ca respectivul gard are nevoie si de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Si nu poate fi vorba decat de lacul cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Solutie care se poate ridica la nivelul propriilor dorinte doar daca aceasta este aplicata in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, marea majoritate a agentilor externi, soare, ploaie, ger sau vant nu pot actiona in mod negativ asupra calitatilor sale initiale.

In alta ordine de idei aceste panouri de gard cu lamele in zig zag, dupa cum se observa si din imaginile noastre reprezentative, ele sunt concepute special pentru a se putea face utile la delimitarea unor spatii de la interiorul unei curti.

Sau pentru delimitarea exacta a unor proprietati la interior.

Si nu se recomanda pentru marcarea fatadei principale a unei curti.

Pentru acest aspect se recomanda gardurile cu o fundatie de ciment foarte bine pusa in valoare.

Asadar pentru obtinerea unui decor extrem de interesant, prin culoare si textura este de preferat sa faceti optiunile necesare in ceea ce priveste alegerea modelului de gard potrivit propriilor necesitati.

 

Sursa www.Pinterest.com