Scara metalica cu trepte din lemn masiv

Dupa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa, aceasta scara metalica cu trepte din lemn masiv este amplasata intr-un spatiu interior, acolo unde aceasta isi poate justifica foarte bine prezenta, prin gradul ridicat de utilitate.

Am ales sa prezentam acest proiect de mare efect pentru casa datorita faptului ca o astfel de investitie prezinta o serie intreaga de avantaje.

Motiv pentru care am ales sa o prezentam si dumneavoastra, ca si solutie optima pentru rezolvarea unei serii intregi de probleme ce tin de confort, eleganta, cat si de optimizarea spatiului de la interiorul ori carei locatii.

Acolo unde, respectivul model de scara metalica cu trepte din lemn masiv are si capacitatea de a crea sentimentul de larghete a spatiului intertior.

Si asta se datoreaza in mod evident faptului ca spatiul dintre treptele de scara este lasat liber, la fel ca si spatiul de protectie laterala al scarii.

Cel a carui protectie este asigurata prin existenta insertiei asigurata de cablul din otel.

Cel care asigura negresit o buna protectie laterala a balustradei.

De asemenea balustrada metalica cu trepte din lemn masiv va lasa oportunitatea de a alege singuri inaltimea treptelor de scara.

Astfel incat scara sa poata fi parcursa cu mare usurinta in ambele sensuri.

La fel de usor de catre persoane de diferite varste. Si ne referim aici in mod evidet chiar si la copii, dar si la persoanele aflate in etate.

Un alt avantaj major este legat de faptulca o scara metalica cu trepte din lemn masiv, poate fi montata foarte usor cu un minim de deranj.

Spre deosebire de scarile din beton al caror proces de executie este unul anevoios.

Si care trebuie executat inca din partea de inceput a proiectului respectivului imobil.

Asa ca nu exista nici un motiv pertinent pentru care sa alegeti o scara din beton, in comparatie cu aceasta scara metalica cu trepte din lemn masiv.

Aceasta din urma avand si capacitatea de a se asocia foarte bine atat cu piesele de mobilier moderne, cat si cu cele clasice, in aceeasi masura.

Motiv pentru care recomandam cu tarie achizitionarea acestui model de scara metalica cu trepte din lemn masiv.

 

Sursa www.Pinterest.com