Garduri lemn Galati

Un model interesant de garduri din lemn este chiar acest gard Galati. Un model realizat pe baza lamelelor tip jaluzea distribuite in plan orizontal.

Gardul este realizat pe baza unei fundatii din ciment de aproximativ 30 cm inaltime, cu stalpi de rezistenta asezati la o distanta de maxim 2 m unul fata de celalalt.

Acestia au drept scop sustinerea panourilor din lemn.

La randul lor, panourile nu au o lungime mai mare de 2 m si sunt realizate pe baza lamelelor de 14 cm latime si 4 cm grosime.

Lamele sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, gardul va putea rezista la fel de bine tuturor intemperiilor, indiferent de natura acestora.

Culoarea gardului este castan, iar daca acest lucru reprezinta un impediment, atunci puteti sa comandati respectivul model de gard in oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Modelul de gard prezentat in imaginile alaturate vine sa  intareasca increderea clientilor nostrii in eficienta unui astfel de model de gard.

 

Garduri lemn Galati 1 Garduri lemn Galati 2 Garduri lemn Galati 3 Garduri lemn Galati 4 Garduri lemn Galati 5 Garduri lemn Galati 6 Garduri lemn Galati 7 Garduri lemn Galati 8 Garduri lemn Galati 9 Garduri lemn Galati 10 Garduri lemn Galati 11 Garduri lemn Galati 12 Garduri lemn Galati 13 Garduri lemn Galati 14 Garduri lemn Galati 15