Geometrie si abstract intr-o gradina japoneza

Dintotdeauna gradinile japoneze au avut si au in continuare parfumul lor, atat la propriu, cat si la figurat.

Un parfum ca le trezeste interesul multor europeni, prin esenta exoticului amestecat cu orientalul intr-un mod destul de greu de descris in cuvinte.

Dar, cu siguranta ca, dupa un studiu mai amanuntit veti putea intelege mult mai bine ce inseamna o gradina japoneza si ce eforturi implica crearea unui astfel de habitat.

Asa ca, totul se intelege mult mai bine simtind, pur si simplu.

In general din gradinile japoneze nu lipsesc apele curgatoare, bambusii si floarea de cires care este un adevarat simbol.

Tinand cont de toate aceste lucruri si coroborat cu dorinta de amenajare a unei gradini japoneje, venita din partea unor europeni, astazi mizam cu incredere pe geometrie si abstract intr-o gradina japoneza.

Si cum altfel, daca nu prin alaturarea unor imagini reprezentative. Asa, ca pentru o buna informare in acest sens.

Din dorinta clara de a putea trezi interesul acelor persoane catre acest sector de mare sensibilitate, care este reprezentat de gradinile japoneze.

Si chiar daca va ascundeti in spatele diferitelor scuze potrivit carora nu detineti parghiile necesare pentru amenajarea unei astfel de gradini japoneze, in propria curte, noi ne incapatanam sa credem contrariul.

Si sa va asiguram cu incredere de faptul ca o gradina, chiar daca nu este in totalitate una japoneza, ea totusi poate fi creata prin imprumutarea anumitor elemente definitorii.

Aminteam anterior ca intr-o gradina japoneza nu lipseste o apa curgatoare al carei susur sa poata actiona in mod pozitiv asupra propriului organism.

Asa ca, lipsa acestui „incredient”, apa curgatoare poate fi inlocuita prin prezenta anumitor fantani arteziene.

Cat despre celelalte detalii definitorii ce tin de geometrie si abstract intr-o gradina japoneza, sau de existenta bambusilor sau a ciresilor, ori a multor altor simboluri definitorii, toate aceste pot fi finalizate pe rand, in timp.

In functie de dorinta si preferintele fiecarei persoane care este adepta amenajarii cu succes a unei gradini japoneze.

Fie in imediata apropiere a imobilului, fie in oricare alt loc de real interes.

Nota de abstract care emana din acest ansamblu peisagistic, este data de decorul pavajului din curtea japoneza.

Si care este astfel ales de actualul proproietar al respectivei gradini.

Dincolo de asta, speram ca exemplul nostru sa va poata fi de mare folos in initierea unui proiect asemenator de mare anvergura.

 

Sursa www. Pinterest.com