Inspiratia, confortul si relaxarea intr-un dormitor matrimonial

Inspiratia, confortul si relaxarea intr-un dormitor matrimonial joaca un rol extrem de important in definirea per ansamblu a acestei locatii de mare sesibilitate. Si ne referim aici cu precadere la fiecare element de detaliu existent la interiorul respectivului spatiu.

De la nunanta de decorare a peretilor, parchet si pana la tamplarie, fiecare detaliu trebuie sa aiba capacitatea de a se putea pune bine in valoare, in raport cu toate celelalte elemente de decor aflate in imediata apropiere.

Iar atunci cand imaginatia reprezinta unul din atuurile principale este foarte usor sa mobilati una dintre camere exact asa cum va doriti dumneavoastra.

Iar pentru o si mai buna inspiratie am ales sa va prezentam aici un dormitor absolut genial.

Practic aici este vorba despre o idee proprie de amenajare a unei camere de odihna destinate in mod special ca si loc de odihna pentru persoane tinere si rebele.

Pe langa faptul ca decorul peretilor, al tavanului si pardoselei este realizat intr-o nuanta de gri, anosta, aceasta este sparta pe alocuri cu diferite desene grafice regasite pe pereti. Dar si cu nuanta lamelelor de parchet care este bine definita intr-o anumita zona a camerei, in aceeasi masura pe pardoseala, pe pereti, dar si pe tavan.

Nuantele parchetului fiind vii si pline de lumina. In contrast direct cu celelalte elemente de decor din imediata apropiere.

Intreg decorul fiind unul de mare efect pentru orice camera.

Iar in ce priveste zona delimitata de perimetrul parchetului, aceasta este una extrem de interesanta si care este amenajata in stil minimalist. Cu o saltea de pat pentru odihna. Si un fotoliu rustic care se aseamana izbitor de mult cu un sac clasic. Dar a carui eficienta este una destul de mare.

In asa fel incat, inspiratia, confortul si relaxarea intr-un dormitor matrimonial raman in continuare elementele de baza dupa care sa va puteti ghida atunci cand vine vorba despre amenajarea la interior a unei camere.

Iar in ceea ce priveste o buna orientare, exemplul nostru vine sa va asigure de tot confortul necesar pentru o lunga perioada de timp.

Mai ales in situati in care cromatica aleasa este una de mare clasa.

Sursa www.Pinterest.com