Pardoseala de mare efect realizata din deseuri

Prin intermediul acestei solutii de amenajare a unui spatiu interior continuam sa credem ca lemnul ramane pentru mult timp una dintre cele mai interesante texturi necesare pentru realizarea diferitelor tipuri de accesorii si corpuri de mobilier aflate la interiorul unei locuinte.

La fel ca si in exemplul nostru, in care este vorba negresit despre modul ingenios prin care un proprietar a ales sa-si amenajeze casa in partea inferioara cu un model de pardoseala de mare efect realizata din deseuri.

Proiect pentru care a pus mult suflet, pasiune si destul efort.

Astfel incat, propriul interior al casei sa fie un unicat, prin idee, nuante si mod de pregatire si protectie cu lacuri si solutii speciale.

Astfel incat lemnul sa poata sa fie bine hranit. Si sa poata rezista forte bine diferitelor tipuri de solicitari sau chiar si in cazul diferentelor mari de temperatura.

Ceea ce inseamna ca aceasta pardoseala de mare efect realizata din deseuri din lemn poate fi un ideal punct de plecare pentru realizarea unui proiect asemanator. Pentru orice locuinta, indiferent de suprafata acesteia.

Cu alte cuvinte, pentru realizarea unui astfel de proiect de mare anvergura cu bani putini este de preferat sa faceti apel la imaginatie, indrazneala si mult curaj.

Iar despre finalizarea resapectivului proiect numai cuvint la superlativ.

 

Sursa www.Pinterest.com