Lemnul si piatra se completeaza perfect in decorul unei curti bine gandite

Pentru ca lemnul si piatra sunt doua matriale cu texturi diferite care au capacitatea de a se completa perfect in amenajarea la interior a unei curti am ales sa va prezentam aici un model de curte la al carei spatiu interior nu este unul atat de generos.

In schimb aici, cele doua materiale de baza, lemnul si piatra reusesc prin combinatie sa dea o nota de eleganta intregului habitat.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate, cea mai mare parte a curtii este pavata cu piatra. Iar textura lemnului poate fi apreciata prin amplasarea la interiorul curtii, a unei pergole de mare efect.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile postate in continutul acestui articol.

Modelul respectiv de pergola se bazeaza pe rezistenta si echilibrul oferite de cei trei stalpi principali de rezistenta, a caror grosime este de cel putin 15 – 20 cm.

Acestia au capacitatea de a sustine intr-un bun echilibru grinzile principale, cat si cele doua randuri de traverse.

Iar per ansamblu, pergola are rolul de protectie pentru persoanele care se afla in jurul mesei amplasate strategic in partea inferioara a respectivei pergole.

Si de ce sa nu recunoastem, dar odata cu trecerea anilor, acest model de pergola se poate transforma usor, usor intr-un adevarat suport pentru plantele agatatoare si f;orile parfumate.

Astfel incat, atmosfera creata sa poata fi una care sa va aduce buna dispozitie, ori de cate ori va aflati la interiorul respectivului habitat.

Pentru acest motiv, actualul proprietar a amplasat la interiorul curtii si un sezlong realizat din fier forjat.

La fel ca si masa si scaunele amplasate in imediata sa apropiere.

In conditiile date ne sunt intarite ideile potrivit carora, lemnul si piatra se completeaza perfect in decorul unei curti bine gandite.

Acesta este si motivul principal pentru care am adus in atentia dumneavoastra un astfel de aranjament exterior. Care in cele din urma poate fi material de inspiratie pentru un proiect viitor.

Asa ca, nu mai pierdeti timpul in zadar si amenajati-va propria curte exact dupa cum va doriti. Pentru obtinerea la interior a unui confort mult sporit.

 

Sursa www.Pinterest.com