Pergola moderna cu dusumea

Varietatea larga de corpuri de mobilier realizate special pentru amenajarea diferitelor spatii exterioare ne-a adus in situatia de a va prezenta aici, prin intermediul catorva cuvinte, chiar si acest model de pergola moderna cu dusumea.

Gandita special pentru a putea utila o curte sau o gradina. Si care este realizata dupa liniile unui design minimalist si contemporan, in acelasi timp.

O curte, in al carei interior se pot observa cu lux de amanunt zonele marcate cu un strat de pietre cu forme rotunjite, cat si aleile pavate cu lemn de rasinoase. A carui textura se comporta foarte bine la conditiile climaterice din tara noastra.

Lemnul de rasinoase este si cel care se regaseste cu precadere si la realizarea acestui model de pergola moderna cu dusumea.

Acesta fiind bine lacuit si tratat cu cele mai bune solutii impotriva actiunii agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger.

In legatura cu modelul nostru de pergola, acesta este realizat dupa liniile unui design minimalist si contemporan, astfel incat acest  accesoriu sa poata intra in stransa legatura si armonie cu imobilul. Care este unul la fel de modern si contemporan.

Singura asociere care scoatela iveala secretul principal pentru care pergola reuseste sa fie una dintre principalele piese de mobilier care sa va fie de real folos atunci cand cautati un loc de relaxare in propria curte sau gradina.

Asa ca, prin intermediul acestui exemplu suntem convinsi ca va suntem de folos in realizarea propriului dumneavoastra proiect de amenajare a curtii.

 

Sursa www.Pinterest.com