Solutii de amenajare a unei curti aflate in panta

Terenurile aflate in panta au generat dintotdeauna o sumedenie intreaga de probleme, atunci cand a venit vorba de constructia unei locuinte. Cat si despre desfasurarea in bune conditii a diverselor tipuri de activitati curente, de zi cu zi.

Chiar si asa, nu putine sunt persoanele care s-au incumetat sa-si ridice o locuinta pe un astfel de teren aflat in panta.

Si ulterior s-a trecut la cautarea de solutii ideale pentru eliminarea acestei probleme. Care aparent este una ce pare sa nu aibe o rexolvare prea usoara.

Asa ca, pentru o buna informare in acest sens trebuie stiut faptul ca una dintre cele mai importante astfel de solutii, poate chiar si cea mai importanta, o constituie procesul de terasare al respectivei curti.

Un proces care implica mult efort si calcule matematice, pentru ca proiectul sa poata fi finalizat cu succes. Proces care poate fi influentat in mod direct si de unghiul respectivei pante.

Dar care in cele din urma se poate transforma intr-o adevarata reusita. Asta, daca si numai daca manifestati si putina pasiune in tot ceea ce faceti.

Terasarea unei curti va poate asigura din start, de existenta suprafetelor plane sau a zonelor plane. La care accesul se poate face cu ajutorul unor trepte, de la o zona la alta.

 

Sursa www.Pinterest.com