Terasa discreta la etajul superior al unei cladiri

Nevoia de a petrece cat mai mult timp in aer liber, intr-un cadru intim, la care se mai adauga si imposibilitatea de a locui la casa i-a determinat pe unii proprietari de apartamente situate la nivelele superioare sa treaca la amenajarea spatiilor neutilizate in adevarate locuri de relaxare.

Exact asa cum se poate deduce si din imaginea reprezentativa atasata acestui articol.

Dupa cum va puteti da seama si singuri, aici este vorba despre o terasa discreta aflata la etajul superior al unei cladiri.

Respectiva locatie, nu este una extrem de voluminoasa, in schimb aceasta este amenajata cu strictul necesar pentru a va putea asigura de tot confortul dorit. Pentru una sau mai multe persoane consecutiv. Si nu oricum, ci contra unor costuri relativ reduse.

Asa se face ca, la interiorul respectivei terase, actualul proprietar a ales sa amenajeze locatia cu dusumea. Cu o masuta pentru cafea din metal si cateva corpuri de iluminat.

La care se mai adauga si doua corpuri de mobilier realizate din acelasi lemn de rasinoase la fel ca si dusumeaua.

Si care sunt folosite ca si spatii de sezut. Cu saltele si perne decorative la fel de disctrete.

Si fara de care confortul dumneavoastra nu ar mai putea fi la fel de bine definit.

De asemenea, de aici nu lipsesc nici diversele flori si plante decorative si ornamentale. Fara de care confortul in respectiva locatie nu ar mai putea fi la fel de bine optimizat.

Iar restul lucrurilor raman la aprecierea dumneavoastra.

 

Sursa www.Pinterest.com