Loc de relaxare ideal pentru mediul exterior

Daca detineti o curte ale carei volume interioare sunt destul de generoase si in acelasi timp sunteti persoane iubitoare de libertate sub diversele ei forme la fel de mult ca si natura, atunci noi venim spre intampinarea dumneavoastra cu un accesoriu de vis.

Extrem de simplu de realizat si care oricand se poate transforma intr-un loc de relaxare ideal pentru mediul exterior.

Dupa cum afirmam initial, respectivul accesoriu este simplu de realizat si reprezinta practic rodul imaginatiei unor designeri de top.

Care s-au gandit sa realizeze un loc de odihna ideal pentru doua persoane consecutiv. Cu posibilitatea de relaxare maxima in orice spatiu exterior.

Fie in propria curte sau in gradina, departe de privirile indiscrete ale curiosilor.

Dar si in zone cu public numeros, cum ar fi de exemplu pe plaje particulare, stranduri, pensiuni, piscine, cat si in multe alte locatii in functie de preferinte si necesitati.

Asa se face ca am adus in atentia persoanelor particulare cat si a antreprenorilor o idee interesanta de amenajare a unui loc de relaxare ideal pentru mediul exterior.

Dincolo de acest aspect, din punct de vedere tehnic, aici este vorba despre doua arcade de mari dimensiuni realizate din lemn stratificat. Unite intre ele in partea de jos cu doua grinzi la fel de rezistente.

Iar la interior acestea sunt asociate cu doua arcade de dimensiuni ceva mai reduse, care la randul lor sunt unite intre ele prin alte doua grinzi de dimensiuni ceva mai mici.

Intreg ansamblul este protejat de soare in partea superioara prin existenta unei panze albe, care datorita arcadelor principale, panza poate fi reglata in pozitia dorita in functie de unghiul de actiune al razelor de soare.

De asemenea, partea de sezut este realizata pe baza unei prelate din panza foarte rezistenta la greutatea corporala a doua persoane consecutiv.

Iar prezenta lanturilor actioneaza corespunzator pentru crearea efectului de usoara balansare.

In consecinta inspirati-va maxim atunci cand doriti sa faceti anumite alegeri pentru propriul dumneavoastra confort. Si ulterior treceti la actiune!

 

Sursa www.Pinterest.com