Pergola pentru flori in forma de tunel

In verile toride, in care sorele parca topeste din toate partile, un model de pergola pentru flori in forma de tunel reprezinta o adevarata oportunitate pentru respectivul imobil.

Si in general pentru intreaga curte.

Asta, in masura in care respectivul model de pergola este completat si de existenta plantelor sau a florilor agatatoare, viu colorate si a caror mireasma poate fi perceputa de la mare distanta.

Aceasta pergola reprezentand o forma naturala de protectie impotriva soarelui.

Prin intermediul careia veti putea beneficia de umbra si confort asupra camerelor orientate strategic in partea de sud.

Din punct de vedere al orientarii cardinale.

Drept urmare am atasat aici si o imagine reprezentativa, ca punct de orientare a tuturor clientilor nostri in finalizarea unui eventual proiect asemanator.

O pergola pentru flori in forma de tunel poate fi amplasata cel mai probabil adiacent unui imobil.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea atasata aici.

Pergola din imagine fiind unul dintre cele mai simple moduri de realizare a unui astfel de ansamblu pentru curte sau gradina.

In alta ordine de idei respectivul model de pergola este realizat pe baza stalpilor principali de rezistenta, cat si a boltei din lermn.

Aceast din urma este obtinuta prin combinatia perfecta intre grinda principala si traverse.

Respectivele componente fiind realizate din lemn de rasinoase vopsit in nuanta de alb.

Si care beneficiaza de o buna protectie impotriva tuturor intemperiilor de pe tot parcusul anului, indiferent de anotimp.

In aceste conditii, o astfel de pergola atasata adiacent unui imobil este extrem de importanta. Si totodata poate fi realizata destul de simplu, fara costuri care sa va afecteze in mod negativ buzunarul.

In consecinta puteti sa optati cu incredere pentru obtinerea unui astfel de corp de mobilier, din lemn ideal pentru propria curte.

 

Sursa www.Pinterest.com