Loc de relaxare in zone cu mult soare

Prin intermediul acestei imagini orientative ne-am gandit sa aducem in atentia dumneavoastra o noua idee de amenajare a unui loc de relaxare in zone cu mult soare.

Un loc de relaxare care va poate fi de mare ajutor chiar si in alte conditii. Altele decat cele in care lumina naturala a soarelui actioneaza din abundenta. De exemple intr-o curte sau gradina.

Cu alte cuvinte am ales pentru o buna informare a cititorilor nostrii un model de pergola de forma unui patrat, al carei volum interior este unul destul de incapator.

Corpul nostru de mobilier este amenajat la interior, cu tot ce este necesar pentru obtinerea confortului dorit, de mai multe persoane consecutiv.

Asa se face ca respectivul corp de mobilier, care este chiar aceasta pergola este prevazut la interior cu un alt corp de mobilier extrem de moale si relaxant.

Dar si cu numeroase materiale textile folosite ca si paravan impotriva razelor puternice ale soarelui, sau impotriva vantului.

Exact asa cum se poate deduce si din imaginea postata aici.

Respectivul loc de relaxare in zone cu mult soare avand si avantajul de a fi mutat dintr-o zona in alta, in functie de preferinte. Dar si in functie de oportunitati.

Si asta datorita faptului ca respectivul model de pergola poate fi foarte usor de montat si de demontat.

Cu alte cuvinte respectiva pergola poate fi amplasata in oricare alta zone de interes.

Astfel incat dumneavoastra sa puteti fi pe deplin multumiti.

 

Sursa www.Pinterest.com