Bucatarie de vara langa piscina

Asa cun se poate observa si din imaginea reprezentativa, aici ne confruntam cu o idee indrazneata de amenajare. Si aunme o bucatarie de vara langa piscina. Astfel incat interiorul curtii de care dispune respectivul proprietar sa fie foarte bine optimizat.

Asadar aceasta bucatarie de vara cu piscina este amplasata in imediata apropiere a imobilului. Si beneficiaza negresit de toate racordarile necesare, la electricitate, apa curenta, gaze si canalizare.

Astfel incat marea majoritate a activitatilor dedicate acestui spatiu sa se poata desfasura in cele mai bune conditii.

Si ne referim aici la existenta unei chiuvete, aragaz, cuptor, cat si cu multe alte accesorii de acest fel. In functie de preferinte si necesitati.

Bucataria este utilata in partea inferioara cu dusumea din lemn, iar in partea stanga aceasta este evidentiata si de un loc modern si atat de necesar pentru servirea mesei.

Si, desi aici este vorba despre o bucatatie de vara amenajata intre doi pereti de ciment, aceasta nu este acoperita.

Insa, acest lucru putand fi realizat cu mare usurinta, fie printr-un acoperis rabatabil executat prin combinatia lemnului cu placile de policarbonat.

Sau, efectiv prin amenajarea unui acoperis realizat din sticla colorata.

Atat de necesara, datorita faptului ca aceasta sticla poate fi si un bun paravan impotriva razelor toride ale soarelui.

Iar despre piscina, numai de bine.

Aceasta fiind una destul de generoasa ca si suprafata si care beneficiaza chiar si de posibilitatea ca in perioada rece, aceasta sa poata fi acoperita. Fara a putea exista pericolul de accidentare.

Asa ca, daca aveti posibilitatea de amenajare a unui proiect asemenator evidentiat de o bucatarie de vara langa piscina, atunci nu ar trebui sa mai stati prea mult pe ganduri si sa treceti la actiune.

 

Sursa www.Pinterest.com