Loc de relaxare pentru intreaga familie

Una dintre cele mai atractive solutii de realizare a unui loc de relaxare pentru intreaga familie este chiar propria curte sau gradina.

Indiferent de cat de bine este definita aceasta, sau nu.

Tocmai din acest motiv am ales sa venim in sprijinul dumneavoastra cu o idee simpla de amenajare a unui spatiu, al carui grad de intimitate este unul bine conturat.

Asa cum se poate vedea chiar si din fotografia reprezentativa.

Exemplul ales de noi aici este definit de existenta unui perimetru destinat in mod special pentru odihna si relaxare pentru intreaga familie.

Dupa o zi stresanta la locul de munca.

Respectivul perimetru este bine pus in valoare de zidul de ciment imprejmuitor, la care se mai adauga modul in care s-a trecut la amenajarea acestui spatiu.

Cu podea din lamele din lemn de rasinoase, cu saltele si perne decorative atat de necesare pentru crearea unui spatiu ideal de relaxare.

Cat si cu un sistem de lumini ambientale al carui efect principal este unul de mare importanta.

La toate acestea se mai adauga si existenta sistemului mecanic de rulare a prelatei, atat de necesar si util in vederea crearii unui imortant paravan impotriva razelor toride ale soarelui.  Asta, doar pe timpul zilei.

Cu un astfel de decor ambiental curtea interioara este transformata intr-un adevarat loc de relaxare pentru intreaga familie.

Acolo unde de fiecare data puteti dezvolta diferite alte activitati, al caror numitor comun va ramane in continuare socializarea.

Si totul poate fi realizat prin costuri relativ mici.

 

Sursa www.Pinterest.com