Terasa amenajata la etajul superior al unei cladiri

Departe de zgomotul citadin insuportabil, de freamatul societatii si bine ferita de privirile indiscrete ale curiosilor, o terasa situata la etajul superior al unei cladiri reuseste in mod evident sa va asigure de tot confortul necesar.

Pe tot parcursul zilei, indiferent de anotimp.

O astfel de amenajare este foarte usor de realizat, dincolo de autorizatiile de care aveti nevoie. Acolo unde este cazul.

Cu alte cuvinte este oportun sa profitati la maxim de fiecare spatiu necesar pentru relaxare.

Si implicit ar trebui sa treceti la amenajarea acesteia, in functie de preferinte si de necesitati.

Astfel incat, ori de cate ori va aflati in preajma celorlalti membrii ai familiei sau in prejma prietenilor sa puteti sa va bucurati de tot confortul necesar, cat si de cele mai frumoase clipe si momente ale vietii.

Mergand pe acest principiu, asa am ajuns sa venim in fata dumneavoastra cu respectivul proiect. Si anume, aceasta terasa amenajata la etajul superior al unei cladiri.

Proiectul per ansamblu cuprinde delimitarea exacta a spatiului ocupat de respectiva terasa prin imprejmuirea acesteia cu un gard din lemn de rasinoase realizat din lamele din lemn distantate intre ele. Acestea fiind orientate in plan orizontal.

De aici nelipsind nici cele doua canapele improvizate si care sunt extrem de confortabile si relaxante, masuta pentru cafea si nici plantele de diferite nuante si marimi. Fara de care terasa nu ar mai putea fi la fel de bine animata.

Dincolo de acest aspect, pentru un confort mult sporit, terasa este prevazuta si cu o podea realizata pe baza lamelelor din lemn de aceeasi textura cu garduletul imprejmuitor.

Fiind vorba aici despre lemnul de rasinoase. Singura textura a lemnului care se comporta foarte bine la diferitele tipuri de intemperii, cat si la conditiile climaterice din tara noastra.

Iar restul lucrurilor raman la latitudinea dumneavoastra.

 

Sursa www.Pinteres.com