Mansarda este un spatiu de mare sensibilitate pentru casa

In situatia in care detineti o casa al carei pod a fost transformat recent intr-un loc de relaxare, ca urmare a unui amplu proces de reamenajare, atunci putem sustine cu tarie ca respectiva mansarda este un spatiu de mare sensibilitate pentru casa.

Motiv pentru care am adus in atentia dumneavoastra unul dintre cele mai simple si mai putin costisitoare proiecte de amenajare a unui astfel de spatiu aflat in partea superioara a unei case.

Practic aici este vorba despre mansarda unei case, care a beneficiat de procesul de reconditionare si care nu a mai fost supusa compartimentarii interioare.

Ceea ce a avut ca rezultat final obtinerea unui spatiu extrem de mare, bine delimitat si care ulterior a fost amenajat cu un parchet rezistent la trafic intens.

Si tot in aceasta zona, grinzile principale de rezistenta au fost reconditionate prin pastrarea texturii initiale a lemnului. Exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

Asa ca, nu mai pierdeti timpul in zadar si treceti imediat la actiune.

Pentru ca intr-adevar mansarda este un spatiu de mare sensibilitate pentru casa.

Si care trebuie bine pusa in valoare. In raport cu restul imobilului, cat si cu nevoile fiecarui membru al familiei.

Iar, odata de ati asigurat rezistenta tavanului si a plafonului casei, restul procesului de amenajare al mansardei la interior, acesta ramane in mod normal la latitudinea dumneavoastra.

Tocmai din acest motiv am optat pentru respectiva idee de amenajare la interior a mansardei.

Proiect care poate fi oricand si o veritabila sursa de inspiratie pentru un viitor proiect de amenajare la interior a unei mansarde. Indiferent de cat de larga sau ingusta este aceasta. Indiferent de cata lumina patrunde la interiorul acesteia.

Desi este foarte important ca sursa de lumina naturala de la interiorul mansaredei sa fie una destul de bine pusa in valoare si foarte generoasa.

Important este ca aici, la interiorul respectivei mansarde sa va puteti bucura din plin de intimitate si de clipe de neuitat.

 

Sursa www.Pinterest.com