Scari din sticla pentru o buna transparenta

Folosita tot mai des in realizarea diferitelor tipuri de amenajari interioare si exterioare de la nivelul unei locuinte de exemplu, sticla are un rol esential in determinarea liniilor evidente ale unui design modern.

In forma actuala sticla este trecuta prin diferite procese chimice si termice, astfel incat aceasta beneficiaza de o si mai buna rezistenta.

Astfel incat sticla sa poata inlocui cu succes alte tipuri de materiale folosite in constructii, dar si in diferite tipuri de amenajari.

Un alt avantaj major obtinut in urma folosirii cu succes a sticlei este dat de sentimentul de larghete a spatiului existent, prin pastrarea efectului de transparenta. Cat si al unei bune viziuni in spatiul interior.

Sticla este materialul sau accesoriul care are avantajul de a fi comandat in diferite culori. Cat si de a fi pus in valoare prin asociere cu diverse  sisteme de iluminare discreta.

Sticla fiind extrem de rezistenta, chiar si in situatia in care aceasta este fabricata special pentru a putea fi valorificata prin realizarea chiar si a treptelor de scara. Acolo unde sarcina de greutate poate fi una deloc de neglijat. Dupa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

Chiar si asa, in exemplul nostru fiecare treapta de scara este conceputa prin atasarea mai multor placi de sticla groasa.

Iar pentru ca respectivul decor sa poata fi bine completat, treptele de scara sunt foarte bine asociate cu un perete lateral realizat tot din sticla, cat si cu o balustrada obtinuta pe baza aceluiasi material la fel de rezistent.

Sticla este folosita cu precadere si la realizarea diferitelor tipuri de artificii in ce priveste procesul de amenjare la interior a diferitelor spatii sau locatii.

Si negresit, sticla are capacitatea de a da o valoare incomensurabila spatiilor interioare ceva mai inguste. Acolo unde traficul de la interior trebuie sa ramana la fel de bine optimizat.

Asadar este de preferat, ca inainte de a trece la fapte sa va informati foarte bine. Si apoi sa actionati cu incredere.

 

Sursa www.Pinterest.com