Baie rustica si foarte atractiva

Prin intermediul acestui model de baie rustica si foarte atractiva ramanem in continuare in sfera amenajarilor rustice si de mare efect pentru orice locuinta.

Si facem referire aici in mod direct la amenajarea la interior a unui imobil situat in mediul rural.

Un imobil definit de incaperi obisnuite din punct de vedere al spatiului interior si a caror amenajare este realizata sub aspectul unui design clasic si rustic. Pe alocuri cu accentele unui design industrial.

Asa am ajuns in situatia de a va prezenta succint acest model de baie rustica si foarte atractiva la interiorul careia actualul proprietar a optat pentru realizarea unui decor cald si primitor, prin placarea partii inferioare a baii cu un model de gresie de calitate.

Care imita placile de parchet. Si care se intinde pe toata suprafata plana a baii, cu realizarea pantei de scurgere catre sifon.

Pavaj care se continua si pe intreaga suprafata a holului.

Acolo unde pentru decorarea acestuia sunt folosite cu precadere aceleasi nuante de mare efect. Nuante de maro si bej care se regasesc, atat in corpurile de mobilier, pardoseala, peretii, dar si in tavan.

Pentru realizarea unui astfel de decor s-a optat in mod vizibil pentru realizarea a doua lavoare din piatra naturala, bine echilibrate pe doua corpuri de mobilier realizate din lemn natural a caror textura se poate aprecia foarte bine din exterior.

Asa se face ca, pentru a putea fi in stransa legatura una cu cealalta, actualul proprietar a optat la realizarea acestui decor prin montarea a doua baterii de chiuveta realizate in decor clasic, patinat.

De asemenea, usa de acces la interiorul acestei bai este una culisabila. Si care este realizata sub aspectul unui decor indistrial.

Dar care reuseste la fel de bine sa intre in asociere directa cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Atat prin nuanta, cat si prin design.

Dincolo de acest aspect, respectivul model de baie rustica si foarte atractiva este perfect functional si se adreseaza cu precadere persoanelor trecute bine de a doua tinerete.

Si care stiu sa aprecieze foarte bine respectivele modele de bai realizate sub aspectul unui design absolut atractiv, plin de caldura si prietenie.

Asa ca, daca v-am surprins in mod placut prin realizarea acestui decor ar fi de preferat sa optati pentru una sau mai multe dintre ideile de amenajare propuse de firma noastra.

 

Sursa www.Pinterest.com