Bucatarie rustica de mare efect

Reamenajarea unei cladiri dezafectate, intr-o bucatarie rustica de mare efect reprezinta rezultatul cert al unui proiect maret prin intermediul caruia un spatiu ramas neutilizat a fost transformat intr-o incapere de mare importanta pentru orice locatie.

Si anume, o  bucatarie complet utilata si dotata cu tot ce este necesar pentru dezvoltarea diferitelor tipuri de activitati dedicate in special pentru reaslizarea diferitelor preparate culinare.

Pentru care au fost realizate si racordarile la apa curenta, energie electrica, gaze si canalizare.

Si toate acestea, pentru simplul fapt ca, la interiorul respectivei bucatarii se afla un aragaz cu cuptor, o chiuveta, frigider, cat si cu multe alte corpuri de mobilier destinate cu precadere pentru bucatarie.

In alta ordine de idei, respectiva bucatarie rustica de mare efect a fost bine izolata la interior si exterior.

Iar pentru obtinerea unui efect si mai interesant, actualul proprietar a ales sa pastreze forma vechilor grinzi principale de rezistenta, asa cum aratau in forma sa initiala, atunci cand a fost preluata cladirea respectiva.

Prin acest mic truc arhitectural, grinzile principale de rezistenta ale cladirii au capacitatea de a intra in stransa legatura cromatica si arhitecturala cu mobila pentru bucatarie, cat si cu masa. Principalul corp de mobilier existent la interiorul unui astfel de spatiu.

Asa se face ca aceasta bucatarie rustica de mare efect se poate plia oricand pe necesitatile intregii familii, daca si numai daca proiectul respectiv este bine gandit pana la cel mai mic element de detaliu.

 

Sursa www.Pinterest.com