Contrast cromatic intr-un dormitor clasic

Amenajarea spatiilor interioare din propria locuinta nu trebuie facuta la pura intamplare, ci necesita multa atentie acordata fiecarui element de detaliu de la interiorul intregii case. Si implicit a fiecarei camere.

Acolo unde amenajarea trebuie facuta si in functie de elementele arhitecturale deja existente. Ceea ce inseamna, fara discutie o adevarata provocare.

Din acest punct de vedere este de recomandat ca respectivele spatii interioare sa fie decorate si amenajate de specialisti.

Si nu intamplator sustinem acest lucru. Ci din dorinta ca la interiorul oricarei camere sa va puteti bucura pe deplin de un decor bine gandit.

Asa am ajuns in situatia de a va prezenta prin intermediul acestor cateva randuri modul extrem de interesant, de amenajare a unei camere de odihna, in care tavanul este destul de inalt.

Iar ferestrele sunt extrem de generoase, ca si sursa sigura de lumina naturala. Prin intermediul careia razele soarelui pot patrunde la intensitate maxima.

Chiar si asa, actualul proprietar a ales sa foloseasca in exces albul la interior respectivei camere. Obtinand astfel un contrast deosebit prin aplicarea unei nuante de albastru inchis, doar pe peretele asociat cu patul matrimonial.

Mobila pe care s-a pus accent in mod evident reprezinta o garnitura de mobilier compusa prin imbinarea mai multor piese realizate intr-un decor clasic. Si extrem de atractiv. Si care este la fel de utila.

Actualul proprietar a ales sa dea o alta valoare acestor piese de mobilier, deoarece respectivele accesorii au apartinut familiei si sunt ramase mostenire, la fel ca si imobilul. Dar asta este cu totul alta problema.

De asemenea, intr-o casmera cu tavanul inalt, pentru a putea crea un sentiment optic care poate actiona in mod pozitiv asupra decorului per ansamblu s-a ales aplicarea unui corp de iluminat de o anumita marime. Realizat dupa combinarea a doua stiluri modern si clasic.

Al carui efect este unul extrem de interesant. Si care are capacitatea de a se asocia forte bine cu decorul respectivei camere.

In alta ordine de idei, acest contrast cromatic intr-un dormitor clasic, nu face altceva decat sa contribuie in mod deosebil la crearea efectului de liniste si relaxare.

Cu alte cuvinte aici este vorba despre o casa de vacanta situata intr-o zona in mediul rural, acolo unde sa va puteti retrage impreuna cu familia sau prietenii, la fiecare sfrarsit de saptamana. Sau ori de cate ori simtiti nevoia sa va aflati intr-un alt mediu, in care confortul si relaxarea este un numitor comun.

In consecinta este de preferat sa reflectati asupra acestei idei interesante de relaxare si ulterior sa procedati la realizarea unei astfel de schimbari in propria casa de vacanta.

 

Sursa www.Pinterest.com