Masa de mare efect pentru living

Atentia deosebita manifestata asupra elementelor de detaliu in ce priveste achizitionarea pieselor de mobilier unicat pentru amenajarea spatiilor interioare dintr-o locuinta ne-a determinat sa venim in fata clientilor nostri, cu un corp de mobilier absolut superb.

Practic, aici este vorba despre un corp de mobilier care are capacitatea de a atrage privirile tuturor acelor persoane care ajung in mod normal in imediata sa apropiere.

Facem referire aici la o masa de mare efect pentru living.

Si care reprezinta in mod clar rezutatul muncii unor specialisti si designeri de mobila.

In sensul ca acestia s-au gandit sa creeze un astfel de corp de mobilier folosindu-se in mod evident de asamblarea unor placi de lemn cu diferite nervuri si defectiuni.

Cum s-a ajuns la acest lucru? Este extrem de simplu.

Deoarece, designerii de mobilier au inteles foarte bine, ca toate aceste defectiuni ale lemnului au rolul de ai conferi acestuia tocmai valoarea de care lemnul are nevoie pentru a putea fi apreciat cu adevarat.

Acest aspect fiind valabil doar in cazul persoanelor care stiu sa aprecieze lemnul in starea lui naturala.

Si care stiu sa ii dea valoare scotandu-i in evidenta tocmai defectiunile.

O astfel de masa de mare efect pentru living reprezinta practic un puzzel format prin asocierea respectivelor placute din lemn natural.

In sperta, lenul este rotunjit pe la colturi si este in forma bruta, cu posibilitatea ca acesta sa poata fi lacuit si protejat cu diferite lacuri si vopseluri care au rolul de a scoate in evidenta textura extrem de interesanta a lemnului.

Masa respectiva poate fi foolosita fie asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa ori cu o placa de sticla groasa deasupra.

Sau prin umplerea spatiilor respective cu un fel de rasina colorata, care dupa finisare ii poate conferi acestei mese un efect extrem de interesant si atractiv.

Ceea ce reprezinta un element de noutate in ce priveste realizarea unei astfel de mese unicat, pentru living.

Si care oricand se poate transforma intr-un punct de plecare in finalizarea unui viitor proiect similar.

 

Sursa www.Pinterest.com