Pergola cu sticla la intrarea intr-un imobil

Pergola cu sticla la intrarea intr-un imobil reptezinta un alt accesoriu foarte atractiv atat in cazul unei cladiri, fie ca aici este vorba de o locuinta particulara sau o institutie publica.

Acolo unde este nevoie de o oarecare protectie in cazul unor ploi marunte sau a ninsorii.

Si pentru ca totul sa fie Ok, aceasta pergola cu sticla la intrarea intr-un imobil trebuie sa fie executata astfel incat designul pergolei sa poata intra in stransa legatura cu imobilul careia i se ataseaza respectiva pergola.

Ideea este destul de simpla. Important este ca dumneavoastra sa respectati anumite mici amanunte ce tin de design si asociere.

Astfel incat, pergola care poate fi amplasata in aceasta zona are posibilitatea de a fi realizata sub amprenta unui design rustic, clasic,  modern sau avangardist, in functie de designul imobilului.

Si cu care trebuie sa intre intr-o stransa asociere.

Cat despre acest produs, o pergola cu sticla la intrarea intr-un imobil este conceputa destul de simplu, din metal sau mai exact din teava rectangulara.

Si care este acoperita cu sticla mata, exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

Asa se face ca pergola respectva este una destul de simpla, dar de mare efect pentru orice imobil. Acolo unde simplitatea si eleganta se imbina aproape perfect.

In consecinta este de preferat sa va informati suficient de bine inainte de amenajarea oricarui astfel de amplasament, mai mult sau mai putin tangential unui imobil.

 

Sursa www.Pinterest.com