Pergola cu numeroase posibilitati de utilizare

Pergolele de mari dimensiuni, asa cum este si modelul prezentat de noi in aici reprezinta o adevarata oportunitate pentru amenajarea diverselor spatii exterioare.

Si asta datorita faptului ca o pergola cu numeroase posibilitati de utilizare paote fi de mare folos in cele mai diverse situatii.

Asta, daca si numai daca la interiorul propriei curti spatiul disponibil este unul destul de voluminos.

Pentru a nu exista pericoul ca respectivul model de pergola sa incurce traficul interior din respectiva locatie.

Mergand pe acest principiu am decis sa aducem in atentia cititorilor nostri un corp de mobilier de mari dimensiuni si atat de necesar pentru amenajarea zonelor exterioare.

Si care este tocmai aceasta pergola cu numeroase posibilitati de utilizare.

Pergola respectiva este cu atat mai atractiva, cu cat aceasta are dimensiunile necesare desfasurarii diferitelor tipuri de activitati in care pot fi implicate mai multe persoane consecutiv. Si unde, bineinteles ca socializarea are si efectul sau mult asteptat.

Motiv pentru care, la interior aceasta pergola poate fi amenajata in functie de preferinte, cu diverse corpuri de mobilier, mese cu scaune, bancute sau multe altele.

Ori cu o canaapea cu fotolii si masuta pentru cafea.

Cu alte cuvinte, daca detineti o curte al carui perimetru este unul destul de generos, ar fi de preferat sa mizati cu incredere si pe un model de pergola cu numeroase posibilitati de utilizare.

Modelul prezentat de noi aici este unul destul de simplu, care se bazeaza pe rezistenta stalpilor principali de sustinere a caror grosime este de aproximativ 15 cm.

Pergola cu numeroase posibilitati de utilizare este amplasata pe o suprafata pavata.

Si este usor distantata de la nivelul solului.

Pergola este foarte bine echilibrata si extrem de rezistenta.

Iar spre deosebire de modelele cu care v-am obisnuit pana acum, acest model de pergola nu este prevazut cu contravantuiri. In schimb, aceasta are in partea superioara, la fiecare dintre stalpii principali de sustinere cate un cadru metalic in forma literei T.

Care are rolul principal de a da o rezistenta mult sporita in cazul unui astfel de corp de mobilier.

Si in care clasicele contravantuiri, cu siguranta ca nu ar fi putut sa dea randamentul necesar intr-o astfel de situatie.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat cu sindrila bituminoasa.

Si pentru ca aici este vorba despre o pergola de mari dimensiuni trebuie stiut faptul ca lemnul trebuie si el respectat ca atare prin asigurarea unei protectii necesare contra intemperiilor.

Acest luru se poate realiza cu ajutorul lacurilor cerate pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Situatie in care dumneavoastra ca si gazda va puteti afla in avantaj total fata de oaspeti prin alegerea unui astfel de model de pergola cu numeroase posibilitati de utilizare.

 

Sursa www.Pinterest.com