Masa rustica din lemn masiv pentru interior si exterior

Multitudinea mare de idei de amenajare interioara cu o masa pentru living ne intareste convingerea potrivit careia vom gasi cu siguranta o solutie optima pentru rezolvarea problemelor noastre.

Si ca, in acelasi timp, piata de profil in acest sens este una destul de diversa si variata.

Cu produse care mai de care mai interesante si atractive. Atat prin forma, culoare, marime si utilitate.

Insa, atunci cand vine vorba despre un corp de mobilier care poate fi la fel de atractiv in mediul interior, cat si in mediul exterior, atunci lucrurile pot lua o alta intorsura.

In sensul bun al cuvantului.

Datorita acestui aspect venim in atentia dumneavoastra cu un model de masa rustica din lemn masiv pentru interior si exterior.

Care are capacitatea de a va fi de mare folos, la fel de bine in ambele medii. Atat in mediul interior, cat si in mediul exterior.

In aceste conditii, un astfel de corp de mobilier este realizat din lemn masiv.  Si totodata acesta beneficiaza de un grad ridicat de echilibru.

Dupa cum, se poate observa si din imaginile postate aici respectiva masa rustica din lemn masiv pentru interior si exterior beneficiaza de volume destul de mari, cat si de o suprafata de lucru foarte generoasa.

Cu un blat de lemn de rasinoase de aproximativ 4 cm grosime.

Si cu patru picioare foarte bine evidentiate, de asemenea prin grosime si volum.

In alta ordine de idei, tinand cont de faptul ca o astfel de masa poate fi utilizata la fel de bine atat in mediul interior, cat si in cel exterior, aceasta beneficiaza in mod evident de protectia impotriva intemperiilor asigurata in mod evident de lacul cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Solutie prin intermediul careia lemnul isi poate pastra la fel de bine calitetile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Dupa care, acesta poate necesita o noua lacuire.

In consecinta priviti cu atentie un astfel de corp de mobilier dupa care treceti la actiune.

Intrucat, daca detineti o casa ale caror camere interioare sunt extrem de generoase, este limpede faptul ca o astfel de masa rustica din lemn masiv pentru interior si exterior ar putea sa fie de mare folos.

Iar prin nuanta si textura, aceasta se poate asocia foarte bine cu o serie intreaga de alte piese de mobilier si accesorii aflate in imediata sa apropiere.

 

Sursa www.Pinterest.com