Un decor de mare efect pentru gradina

In situatia in care locuiti la curte sau daca, cel putin detineti un astfel de spatiu exterior, acolo unde urmeaza sa amplasati si un imobil este de preferat sa-i acordati atentia necesara, pana la cel mai mic amanunt.

Astfel incat, aici sa puteti beneficia de existenta unui decor de mare efect pentru gradina.

In asa fel incat, sa puteti beneficia de tot confortul necesar intr-un spatiu de tip outdoor.

Pentru ca nimic nu poate fi mai atractiv sau relaxant, decat momentele petrecute in aer liber, in liniste, departe de privirile indiscrete ale vecinilor.

In fiecare zi, dupa ce va intoarceti de la serviciu. Sau atunci cand timpul va permite.

Si chiar daca, sa zicem ca finantele nu sunt pe masura propriilor asteptari, noi indraznim sa credem ca nu este corect sa credeti ca totul se rezuma doar la bani.

Asa ca am postat aici o imagine reprezentativa prin intermediul careia incercam sa va convingem ca puteti beneficia de un decor de mare efect pentru gradina.

Chiar si in situatia in care nu detineti banii necesari.

Asa se face ca oin respectivul exemplu cuprinde un spatiu de relaxare marcat de existenta unui strat de pietris  imprejmuit pe doua din laturile sale, de plante decorative si o zona dedicata spatiului verde.

De unde nu lipsesc nici anumite plante a caror coloristica vine sa sparga covorul compus prin combinatia diverselor nuante de verde.

Si pentru ca tot ridicam in discutie lipsa banilor pentru dezvoltarea unui proiect mai amplu, un decor de mare efect pentru gradina poate fi creat pe baza a doua fotolii din fier forjat cu doua saltele din burete tapitat cu stofa. Necesara chiar si in cazul unui trafic intens.

Fotoliile sunt relizate la joasa inalitime. Ceea ce inseamna ca acestea sunt extrem de relaxante si va pot oferk un grad ridicat de confort.

De aici nelipsind nici cei doi tabureti din metal, cu rolui de masuta.

Si nici semineul de exterior realizat din piatra.

Iar ca peisajul sa fie compllet s-a optat si pentru  doua ghivece de flori, de mari dimensiuni.

In consecinta, asa arata un decor de mare efect pentru gradina realizat cu bani putini.

Practic acesta este locul care poate fi transformat intr-o zona de neuitat.

Si care va poate genera o serie intreaga amintiri frumoase.

Asa ca, atunci cand doriti sa va materializati visul in realitate nu este neaparata nevoie de vreo suma importanta de bani, ci doar de imaginatie si multa vointa.

 

Sursa www.Pinterest.com