Masa si scaune pentru living realizate in design industrial

Designul industrial s-a facut tot mai remarcat in ultima perioada. Datorita ideilor si eforturilor venite din partea designerilor de top.

Si nu oricum, ci prin reusita asociereaii tot mai bune a pieselor de mobilier realizate sub amprenta designului industrial, cu multe alte piese de mobilier realizate sub alte designuri clasice, moderne, minimaliste sau cu accente contemporane.

Si asta nu e tot. Pentru ca, un alt motiv principal pentru care piesele de mobilier realizate intr-un design industrial sunt tot mai solicitate, se datoreaza in aceeasi masura si persoanelor care au aprecit cu adevarat importanta prezentei acestor corpuri de mobilier la interiorul propriei locuinte.

Si care, in cele din urma s-au aratat interesati de astfel de amenajari interioare.

Insa, pentru a va putea bucura cu adevarat de existenta acestor piese de mobilier in propria locuinta, incaperile interioare trebuie sa beneficieze de spatii cel putin generoase, ca si volum interior.

Iar respectivele piese de mobilier realizate sub amprenta unui design industrial trebuiesc combinate cu alte corpuri de mobilier, cu care acestea sa poata intra intr-o buna asociere.

Exact asa cum se poate observa si in imaginea reprezentativa.

Motiv pentru care am adus si noi in atentia dumneavoastra un model interesant de masa si scaune pentru living realizate in design industrial.

Practic aici, masa este piesa de rezistenta realizata din metal si lemn masiv, a carui textura este bine evidentiata.

In speta, lemnul este pus in valoare prin nuanta, cat si prin contrast cu parchetul sau cu multe alte accesorii din imediata apropiere.

Iar partea din metal a mesei este cea care asigura rezistenta si echilibrul perfect al suprafetei de lucru a blatului din lemn masiv.

In forma prezentata, masa este bine asociata cu scaunele de bucatarie realizate dupa un design clasic.

Si poate fi oricand alegerea perfecta pentru amenajarea la interior a unui living. Acolo unde spatiul interior trebuie sa fie unul destul de generos ca si volum.

Si sustinem cu tarie acest lucru, datorita faptului ca respectivele corpuri de mobilier realizate intr-un design industrial sunt in general accesorii masive.

Asa ca, dumneavoastra sunteti singurii care puteti decide cum veti amenaja la interior livingul si care este locul potrivit pentru amplasarea pieselor de mobilier realizate sub amprenta unui design industrial.

 

Sursa www.Pinterest.com