Masca din lemn pentru calorifer

Masca din lemn pentru calorifer a fost, este si va ramane in continuare unul dintre cele mai interesante accesorii pentru casa.

Practic, pentru fiecare spatiu interior, in parte.

Si ne referim aici la un atractiv corp de mobilier care este conceput pe baza acestui material de mare efect, lemnul.

Si caruia putine  persoane ii acorda atentia cuvenita.

Tocmai de aceea ne-am gandit sa va reamintim importanta acestei masti din lemn pentru calorifer.

Prin faptul ca utilitatea respectivului accesoriu este aceea de a acoperi caloriferele, care in mod normal nu sunt atat de estetice.

Situatie prin care respectivele corpuri de mobilier sunt concepute astfel incat, acestea sa poata permite caldurii sa patrunda foarte bine la interiorul respectivei camere.

Aceste masti sunt confectionate, din punct de vedere al designului, astfel incat ele sa poata intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere. Atat prin forma, cat si prin culoare.

Este bine de stiut ca o astfel de masca din lemn pentru calorifer poate fi confectionata din lemn de diverse texturi, fag, stejar, rasinoase sau lemn stratificat.

Insa, experienta noastra de peste zece ani in prelucrarea lemnului ne determina sa va recomandam cu incredere lemnul de rasinoase bine tratat cu lacuri si vopseluri, pentru o rezistenta cat mai buna in timp.

Cu alte cuvinte este oportun sa nu uitati ca, pe langa investitiile de mare importanta de la nivelul unei case, o masca din lemn pentru calorifer va reusi in totdeauna sa aduca un plus de confort fiecarei locatii.

Altfel spus ele pot fi comandate in diverse modele si culori.

Tocmai de aceea am postat aici si o imagine reprezentativa. Care poate fi oricand pilonul principal de plecare, in realizarea unui proiect viitor.

 

Sursa www.Pinterest.com