Picturile decorative inlocuiesc cu succes tapetul

Indiferent la care din spatiile de locuit facem referire, picturile decorative inlocuiesc cu succes tapetul sau fototapetul.

Si asta, nu pentru ca cineva anume impune acest lucru, ci datorita faptului ca oamenii au inteles care este diferenta.

Cat si faptul ca, in general ne aflam intr-un amplu si permanent proces de evolutie.

Si cand spunem evolutie, ne referim in special la sensul bun al lucrurilor, pe absolut toate planurile.

Chiar si in ce priveste amenajarile interioare.

Si daca tot ne aflam sub efectul acestui trend, este firesc sa incercam sa aducem si dumneavoastra un strop de inspiratie cu ajutorul acestei imagini reprezentative.

Si am ales ca bun exemplu realizarea unui astfel de decor chiar in camera de tineret.

Acolo unde peretele pictat este cel pe care se afla amplasat patul matrimonial.

Idee care poate fi un bun exemplu pentru amenajari asemanatoare chiar si in celelalte camere.

Acolo unde respectivele picturi pot fi adapte din punct de vedere al dimensiunilor, cat si din punct de vedere al decorului de la interiorul respectivelor picturi.

Mergand pe acest principiu, proprietarul unei case a ales pentru decorarea camerei propriului copil, universul vazut dintr-o anumita perspectiva.

Fiind vorba aici despre reprezentarea spatiului respectiv prin realizarea intr-o maniera de exceptie a celui mai apropiat satelit al pamantului, care este luna.

Din aceasta ecuatie nelipsind nici formulele matematice si nici alte desene stilizate, cu diferiti sateliti, comete si alte corpuri ceresti. Cum era de asteptat.

Si toate acestea sunt puse in valoare prin faptul ca ele sunt desenate pe fond negru. Acolo unde acestea au capacitatea de a realiza un contrast deosebit.

Exact asa cum se poate deduce si din imaginea reprezentativa.

In rest, camera de tineret este amenajata cu strictul necesar pentru un astfel de spatiu de mare sensibilitate.

Si daca la interiorul camerei de tineret s-a optat pentru o pictura exemplificand universul tacut al planetelor, pentru living si sufragerie puteti opta pentru un peisaj de iarna. Sau pentru realizarea diferitelor picturi sau desene grafice ori abstracte.

Color sau care sunt realizate in alb si negru.

Iar in dormitor, acolo unde confortul si relaxarea sunt primordiale puteti alege picturi cu diferite peisaje de toamna si apusuri de soare. Sau tot ce vi se poate parea mai relaxant pentru respectiva locatie.

Altfel spus, continuam sa credem cu tarie ca picturile decorative inlocuiesc cu succes tapetul. Si astfel reusesc sa contribuie in mod deosebit la completarea cu succes a sentimentului de relaxare si confort de la nivelul unei camere.