Mobila de dormitor Bari

Prin realizarea acestei garnituri de mobila de dormitor Bari, designerii polonezi, cei care au contribuit in mod cert la realizarea acestor corpuri de mobilier s-au gandit sa diversifice respectivele produse. Prin reinprospatarea colectiei de piese de mobilier de callitate superioara, cu aceasta mobila de dormitor Bari.

Astfel incat, prin confort, design, eleganta si relaxare, cat si prin prezenta tuturor elementelor de detaliu, o mobila de dormitor Bari poata face fata cu succes chiar si in cazul celor mai pretentioase persoane.

Mobila respectiva este conceputa pe baza palului melaminat obtinut in nuanta de San Remo.

O nuanta luminoasa si care va poate induce negresit sentimentul de relaxare profunda.

Noul model de dormitor este unul modern, cu accente clasice, al carui pat matrimonial se diferentiaza de multe alte produse similare.

Prin faptul ca, acesta este bine distantat de la nivelul parchetului lasand aerul sa circule liber si implicit sa poata impiedica formarea mucegaiului.

De remarcat aici si faptul ca tablia patului constituie un alt element de detaliu care face diferenta in comnparatie cu multe alte produse similare.

In sensul ca aceasta este tapitata in cea mai mare parte cu un strat de burete suntire, la interior si piele ecologica la exterior.

A carui nuanta se asociaza foarte bine, prin contrast cu nuanta palului melaminat.

Cu alte cuvinte era de asteptat acest lucru deoarece contrastul cromatica in cazul unei garnituri de mobilier joaca un rol extrem de important in crearea per ansamblu a unei atmosfere de vis.

Contrastul cromatic despre care aminteam se regaseste in proportii bine definite chiar si in componenta noptierelor aflate de o parte si de alta a patului matrimonial, in comoda, dar si la dressing.

Si pentru ca tot am adus vorba de dressing, trebuie stiut aici si faptul ca acesta din urma este foarte bine compartimentat la interior cu spatii necesare pentru depozitarea tuturor articolelor textile si vestimentare de larga necesitate.

Pentru realizarea unui confort mult crescut, pe partea frontala a dressingului se regasesc si doua oglinzi destul de generoase ca si suprafata de reflexie.

Iar in ceea ce priveste comoda, aceasta reprezinta un alt corp de mobilier fara de care dormitorul nu ar putea fi la fel de bine definit.

Prin simplul fapt ca acest corp de mobilier este conceput cu patru sertare in partea din centrul comodei.

Cat si cu alte doua usi in partile laterale.

In asa fel incat, per ansamblu mobila de dormitor Bari poate fi o alegere sigura pentru obtinerea confortului din propria locuinta.

Si cum altfel, daca nu printr-un pret fara nici un fel de concurenta.