Optiuni de amenajare a unei gradini inguste

Din cele mai vechi timpuri si pana in prezent gradinile si curtile oamenilor au necesitat atentie sporita atunci cand a fost vorba despre amenajare si reamenajare.

In asa fel incat sa beneficiati de existenta unui colt de rai, acolo unde sa va puteti gasi linistea alaturi de familie si de prieteni.

Sau chiar si in situatiile in care doriti sa ramaneti singuri cu voi insiva, chiar si pentru cateva ore consecutiv.

Doar ca, sunt multe situatiile in care volumul gradinilor din imediata apropiere a imobilelor nu sunt pe masura propriilor asteptari.

Aici fiind nevoie de atentie mult sporita in ce priveste desfasurarea procesului de amenajare.

Iar pentru a putea beneficia de confortul unui astfel de habitat, fiecare dintre proprietarii unei gradini ar trebui sa stie mai exact de cat spatiu dispune la interiorul respectivului perimetru.

Si ulterior sa cunoasca cu exactitate ce doresc sa realizeze la interiorul respectivei gradini.

Chiar si asa, dintr-o astfel de gradina al carei scop pincipal este relaxarea nu trebuie sa lipseasca nici plantele decorative, cele agatatoare si nici plantele si florile parfumate si viu colorate.

Si care pot fi mentinute proaspete pe o perioada cat mai lunga a anului.

Acesta este si motivul principal pentru care am ales aceasta imagine reprezentativa despre ce inseamna amenajarea unei gradini inguste, cu strictul necesar pentru asigurarea unui confort mult sporit. Asa cum si-a dorit respectivul proprietar.

Dupa cum se poate obsereva, in respectivul colt de rai isi gasesc locul potrivit o masuta cu scaune realizate din fier forjat. Cu umbreluta ca si paravan ideal pentru razele toride ale soarelui.

La care se mai adauga si o pergola de dimensiuni medii ce poate deservi ca si loc de relaxare pentru una sau doua persoane.

Aceasta din urma fiind realizata din lemn de rasinoase bine lacuit si finisat pentru a putea rezista la fel de bine tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului.

Iar pe langa toate aceste mici ameajari, ghivecele cu flori reprezinta un alt detaliu care va poate atrage privirile prin culoare, textura si parfum.

Iar per ansamblu suntem convinsi de faptul ca exemplul nostru poate constitui si prima caramida in demararea proiectului dumneavoastra de amenajare si reamenajare a unei gradini, la interior.

 

Sursa www.Pinterest.com