Paturi suspendate la diferite inaltimi

Spatiile inguste sau insuficiente de la interiorul unei locuinte, i-au determinat pe unii specialisti in aranjamente interioare sa recurga la diferite artificii in vederea unei bune optimizari a spatiului interior.

Asa s-a procedat si in acest exemplu, prin intermediul caruia proprietarul unei case a optat pentru realizarea unuia dintre modelele de paturi suspendate la diferite inaltimi.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate aici respectivul pat este suspendat de tavan cu niste cordeline. Cu ajutorul carora patul respectiv poate fi ridicat si coborat in functie de prefernte.

Exact asa cum se poate distinge din imaginile noastre.

Un astfel de model de pat suspendat cu ajutorul cordelinelor, are avantajul de a fi distantat de la nivelul solului, astfel incat aerul este lasat sa circule si astfel mucegaiul sa fie impiedicat sa se formeze.

Si pentru ca tot vorbeam de insuficienta spatiului interior, este bine de stiut ca respectivul model de pat se poate apropia foarte mult de tavan, astfel incat, patul reuseste sa optimizeze foarte bine spatiul disponibil. Si totodata sa nu incurce traficul la interiorul respectivului spatiu.

Acesta putand fi coborat doar atunci cand este nevoie de existenta unui corp de mobilier necesar pentru odihna pe timpul noptii.

In caz contrar, patul poate ramane in continuare suspendat pe tavan.

In alta ordine de idei este bine de stiut faptul ca respectivul model de pat reprezinta doar o optiune interesanta in ce priveste amenajarea unui spatiu. Asa, ca buna orientare a persoanelor care vor sa recurga la o astfel de idee de amenajare cu paturi suspendate la diferite inaltimi.

 

Sursa www.Pinterest.com