Pergola cu doua bancute si dusumea

Alegerea celui mai interesant si atractiv corp de mobilier necesar pentru amenajarea unui spatiu exterior il poate reprezenta cu mare succes chiar si aceasta pergola cu doua bancute si dusumea.

Noul model de pergola il reprezinta un corp de mobilier de dimensiuni medii si a carei importanta este una destul de mare.

Si unde confortul poate fi unul destul de bine conturat.

Si asta se datoreaza in mod evident lemnului de rasinoase care asigura rezistenta respectivului corp de mobilier.

La care se mai adauga designul sau rustic cat si utilitatea de care face dovada, la orice ora din zi si din noapte. Atunci cand doriti.

Din punct de vedere tehnic o astfel de pergola se bazeaza pe echilidrul oferit de dusumeau regasita in partea inferioara, cat si pe cele doua bancute care sunt distribuite, una in fata celeilalte.

Pergola respectiva este definita de existenta celor patru stalpi principali de rezistenta, cu gardulete decorative din lamele tip fideluta amplasate in spatele fiecarei bancute de relaxare.

Si asta nu e tot, atata timp cat pergola noastra are doua grinzi curbate in zona superioara si numeroase alte traverse in model traditional.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

O astfel de pergola cu doua bancute si dusumea poate fi o adevarata oportunitate pentru oricare persoana care isi doreste un astfel de corp de mobilier.

Iar atunci cand aceasta pergola este amplasata int-un loc cu plante agatatoare, aceasta pergola reprezinta tot ce va puteti dori pentru a savura o cafea in racoarea diminetii sau un ceasi fierbinte si aromat, seara la apusul soarelui.

Sau noaptea tarziu, sub cerul plin de stele, la lumina lunii, ori sub freamatul naturii.

Cu alte cuvinte o astfel de pergola ci doua bancute si dusumea ar putea fi o alegere de vis pentru orice curte.

Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobilier realizat din lemn este bine de stiut faptul ca acesta poate fi foarte bine protejat impotriva intemperiilor prin aplicarea de lacuri si vopseluri cerate pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Astfel incat soarele, ploaia sau gerul puternic nu pot influenta in mod negativ calitatea initiala a lemnului.

In cateva cuvinte aceasta este pergola cu doua bancute si dusumea, care are capacitatea de a se incadra perfect in orice curte sau gradina in functie de preferinte.

 

Sursa www.Pinterest.com