Pergola cu gratar

Modelul de pergola cu gratar, asa cum se poate distinge si din imaginile atasate aici reprezinta un alt corp de mobilier idela pentru a putea fi amplasat intr-o curte sau gradina, in functie de preferinte.

Si sustinem cu tarie acest lucru, atata timp cat respectivul model de pergola este unul realizat dupa dimensiuni nu atat de generoase.

Si asta din motive bine intemeiate.

Atata timp cat respectivul model de pergola cu gratar este astfel conceput pentru a putea fi folosit cu precadere, doar pe doua din laturile sale. Acolo unde sunt assamblate si doua zone cu balustrade destul de late.

Pe a carei suprafata de lucru se pot desfasura o serie intreaga de  activitati diverse, de unde nu poate lipsi nici socializarea, ca si numitor comun.

Asa se face ca, datorita realizarii celor doua balustrade de o lastime considerabila, pentru un grad ridicat de rezistenta si echilibru, actualul proprietar al acestui corp de mobilier a optat pe existenta a opt stalpi principali de rezistenta grupati doi cate doi.

Cu contravantuiri in partea superioara, exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa postata de noi aici.

Respectivul model de pergola cu gratar este realizat pe o placa din ciment, cu acoperis cu scurgere in doua ape.

Si care poate fi realizat in functie de preferinte cu tabla sau sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Asa cum se poate distinge si din imaginea rerprezentativa, o pergola cu gratar este un loc perfect unde sa va reuniti cu familia.

Sau acolo unde sa va intalniti cu prietenii.

Si unde timpul poate capata o alta valoare.

In asa fel incat puteti avea parte de clipe frumoase pe care nu le puteti uita prea curand.

Asa ca nu ezitati sa optati pentru un astfel de corp de mobilier necesar pentru curte sau gradina.

Si a carui iportanta se poate descoperi pe parcurs, inca din prima zi, dupa ce ati intrat in posesia unui astfel de corp de mobilier cum este pergola cu gratar.

 

Sursa www.Pinterest.com