Pergola moderna cu bar

Desi cele mai multe dintre modelele de pergole prezentate de noi sunt modele clasice si rustice, de aceasta data venim spre intampinarea cititorilor nostri cu o pergola moderna cu bar.

Al carui design este conceput special pentru desfasurarea unui anumit tip de activitati, al caror numitor comun este socializarea.

Din acest motiv al obtinerii confortului dorit chiar si intr-un spatiu exterior, aceasta pergola este amplasata strategic pe o placa de ciment pavata.

Este usor distantata de la nivelul solului si este realizata din lemn de rasinoasa bine lacuit si tratat corespunzator cu lacuri cerate pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Motiv pentru care am postat si noi aici o imagine reprezentativa pentru a va putea forma o idee cat mai clara in acest sens.

Asa se face ca aceasta pergola este de forma unui dreptunghi.

In partea superioara acoperisul este realizat cu o singura panta de surgere a apei.

Si este sustinut de mai multe randuri de grinzi si traverse.

Componente principale cu care ne-am obisnuit deja la interiorul unei pergole.

Iar pentru o buna protectie impotriva stropilor de ploaie puteti folosi unul din modelele de placi de policarbonat, sindrila bituminoasa sau tabla, in functie de preferinte si buget.

In partea frontala pergola este definita de existenta unui bar la care se poate ajunge numai cu ajutorul unor scaune speciale, al caror sezut poate fi reglat in functie de inaltimea fiecarei persoane care se afla intr-un astfel de loc.

Pe partea interioara, barul este dotat cu toate utilitatie necesare.

Ceea ce inseamna ca respectiva pergola trebuie amplasata undeva in apropierea imobilului, pentru ca toate acele utilitati sa nu fie greu de realizat.

Si ne referim aici la apa potabila, curent electric si canalizare. Fara de care, in aceasta zona nu ati putea beneficia de tot confortul necesar.

Iar in ceea ce priveste partea din spate a pergolei, aceasta este rezervata pentru amplasarea unor gratare.

Iar daca pentru dumneavoastra confortul nu inseamna neaparat sa stati la bar, in imediata apropiere respectivul proprietar s-a gandit sa amplaseze si o canapea cu fotolii destinate special pentru zona de exterior, acolo unde se gaseste si o masuta pentru cafea.

In consecinta este de preferat sa va informati foarte bine in ceea ce priveste amenajarea unui astfel de spatiu de relaxare.

Pentru ca mai tarziu sa va poata fi mult mai usor in realizarea unui astfel de proiect de mare sensibilitate.

 

Sursa www.Pinterest.com