Aminteam intr-un articol anterior despre efectul evolutiei pe toate planurile.
Si nu odata, ci de mai multe ori.

s-64c2
Si cu siguranta ca ne vom opri asupra acestui subiect ori de cate ori va fi nevoie.
Cu aceasta ocazie precizam si faptul ca, fara evolutie nu am fi putut sjunge astazi la aceste rezultate.
Asadar despre evolutie putem vorbi si in cazul scaunelor de birou.

s-69n2
La prima vedere ati putea intreba, ce atata evolutie intr-un banal scaun de birou?
Din contra! Era impetuos necesar ca si aceste accesorii, aparent simple, sa se poata bucura de o imbunatatire radicala.
Si asta, datorita faptului ca scaunele de birou sunt concepute in asa fel incat sa poata fi confortabile pe parcursul intregii zile. Cat si sa poata fi utilizate in scopuri cat mai diverse.

s-72n2
Asadar, atunci cand va aflati in situatia de a achizitiona un astfel de model de scaun pentru birou ar trebui sa puneti accentul mai intai pe calitate, rezistenta, dar si pe capacitatea scaunelor de a fi cat mai comode si relaxante.
Altfel spus, trebuie pus accentul pe modul in care scaunele ar putea raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.

S-83-R-4
Si asta deoarece acest model de scaun este proiectat pentru a putea fi folosit la capacitate maxima pe parcursul intregii zile. Si astfel sa nu poata influenta in mod negativ sanatatea persoanelor care ajung sa il foloseasca.
Munca la birou inseamna sedentarism.
Iar pentru ca oboseala sa nu poata fi resimtita, scaunele de birou trebuie sa indeplineasca simultan mai multe conditii.
Tocmai acest aspect face diferenta intre un scaun de birou si unul obisnuit.
Asadar scaunele de birou beneficiaza de existenta zonelor moi si confortabile, datorita imbinari la interior a mai multor straturi de poliuretan de diferite densitati,

reglarea partii de sezut, a spatarului, reglarea inaltimii pentru a nu putea avea neplaceri din cauza pozitiei nefavorabile a coloanei vertebrale.

scaun-birou-wiz-s-72-culoarea-crem
De aceea scaunele pentru birou sunt prevazaute si cu tetiere necesare pentru mentinerea capului intr-o pozitie optima, cat si cu suporti laterali necesari pentru mentinerea bratelor.
Dar si cu roti necesare si utile pentru o buna mobilitate pe suprafetele plane, acolo unde este permisa deplasarea dintr-un loc in altul.

scaun-pentru-birou-wiz-s-71-crem
Iar daca ne oprim asupra designului am putea spune ca pe piata de profil din Romania sau Europa, sunt disponibile o serie intreaga de modele de scaune de birou cu larga utilizare.
Fie ca este vorba despre scaunele ergonomice, cele directoriale sau orice alt model de scaun necesar pentru munca la birou.